South African Airways

Sør-Afrika gikk etter valget av ANCs Nelson Mandela i 1994 fra hvit apartheid og økonomisk stormakt til det som i årenes løp har utviklet seg til å bli et svart kommunistregime og økonomisk ruin. Det statsdrevne South African Airways (SAA) opplever nå streik og sterk intern misnøye etter at den akkumulerte gjelden er blitt så stor at en videre drift synes håpløs.

Store deler av flyflåten står i disse dager på bakken, skriver The Globe And Mail. Selskapet som nå taper 35 millioner USD hver dag, tilhører den samme multinasjonale flyalliansen som SAS, nemlig Star Alliance. Visse internasjonale ringvirkninger kan derfor fryktes.

Sør-Afrika har lenge vært en varslet katastrofe. Den hvite minoritetsbefolkningen, som per i dag er redusert til 8 %, forbereder seg på anarki og folkemord, noe FMI også har skrevet om tidligere i Norge Er Vårt.

På grunn av rasekvotering i arbeidslivet er mange hvite tvunget ut i arbeidsløshet og fornedrende leveforhold i "squatter camps" – slumleire.

Mange vil mene at samfunn som erstatter naturlige prinsipper med kommunistiske kvoteringsprinsipper etter kjønn, rase eller seksualitet i arbeids- og samfunnsliv, i realiteten har dømt seg selv til undergang. Dette synes å ha truffet Sør-Afrika med full kraft - dette "regnbuelandet" som etter i flere år systematisk å ha avvist eller underkvotert hvite på grunn av deres hudfarge nå opplever kompetansesvikt i flere grener av næringslivet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Etter nyere reguleringer i Sør-Afrika, skal nemlig arbeidsstokkens sammensetning "avspeile det demografiske mangfoldet". Dette kalles Black Economic Empowerment, en ordning som er ment å rette opp påståtte skjevheter som skal være forvoldt av fordums apartheid-regime.

Under dekke av det positivt ladede uttrykket "integrering" innarbeides nå også rasekvoteringsprinsippet for fullt her til lands. Jo flere fremmedkulturelle som vinkes inn i landet, jo lengre ned i systemet dyttes utvilsomt Ola Nordmann hva gjelder arbeidslivsvilkår.

Ingen bevisstgjort europeer kan se på utviklingen i Sør-Afrika i dag uten å få bange anelser om hvordan ting kan utvikle seg i Europa ved en framtidig hvit minoritetsstatus, noe sterke internasjonale kapitalkrefter utvilsomt ønsker seg.

La oss for all del hindre at Norge og Europa ender opp som Sør-Afrika.

Erling P. Olsen