header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

vold kulturbaser

Sverige viser hvor «vellykket» multikultur er. Norge er fortsatt i koma, men bare vent, blåmandagen vil komme!

Sverige, globalistenes eksperiments-laboratorium, er på vei fra storm til orkan.

Etter folkefiendens Løfven skandaløse opptreden i programmet Agenda om kriminalitet utført av fremmedkulturelle på SVT er majoriteten av hans landsmenn målløse og stiller spørsmålet om i hvilken drømmeverden han lever i når han kommer med utsagnet «Hvis svenskene bodde i de «utsatte» områdene ville resultatet vært det samme».

Vi bringer derfor et sammendrag av en artikkel skrevet av en pakistaner ved navnet Zafar Anjum som først ble publisert på hans Fb-side og siden oversatt til den danske blogsiden Snaphanen.dk

«Mødre fra den tredje verden oppmuntrer deres sønner til at slås. Denne kultur tager de med sig til Vesten»
I mit hjemland, og mange andre lande som har fattigdom som en fællesnævner, udvikles et gademiljø som ligner det, man ser i Malmö. For at forstå, det som sker i Malmö, må man forstå det som sker i den del af verden svenske indvandrere stammer fra.

At kæmpe hårde gadekampe, vinde respekt hos andre kriminelle og holde politiet borte ved at bruge tilgængelige midler (f.eks. korruption) og derefter at blive småkonger i eget distrikt eller bydel, har altid vært et mål.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

I vesten tror man at disse miljøer opstår for at kunne omsætte narkotika uden indblanding eller konkurrence fra andre bander. Dette er ikke sandt. Indvandrere fra den tredje verden vil altid stræbe efter at få Vesten til mest muligt at ligne deres hjemland. Dette er ikke ønskeligt under nogen omstændigheder.

Modsætninger skaber konflikter
Jeg husker fra min egen opvækst i Pakistan, måden bander havde overtaget styringen i bydel efter bydel. Politiet var korrupt. I sådanne barske og farlige omgivelser opstår kulturer hvor mødre opmuntrer sønner til at gå ud på gaden og kæmpe mod disse bander, ikke mindst for at beskytte kvinder i familien mod at blive et let bytte for disse bander.

I pakistanske film bliver der fortalt historier, hvor det at kæmpe for familiens ære giver heltestatus. Børn opmuntres til at vinde slåskampe. Der findes sportsgrene, som gør kampsport til underholdning. Vinderen bliver en helt.

Så spørger norsk og svensk politi: hvor er forældrene?
Det er det forkerte spørgsmål. Det rigtige spørgsmål er: hvad gør disse forældre? Svaret er enkelt. De opdrager deres sønner til at vinde gadekampe om at forsvare deres kvindelige familiemedlemmers ære og dyd.

Hvad er så løsningen? I hvert fald ikke at lade politikere fra anden generation frem i TV- og radiodebatter. Andengenerations indvandrere har levet i konflikt mellem to kulturer. Når deres forældre ikke klarer at vælge, hvor deres hjem er, hvordan skal deres børn så klare det?

Opskriften som bliver brugt, hjælper ikke
Vort samfund står overfor store udfordringer knyttet til ungdomskriminalitet. De unge havner i lommerne på dem, som selv har været kriminelle og nu er fyldt 18 år. For at opdrage disse unge må forældrenes tænkemåde ændres. Opskriften som bliver brugt, som f.eks. at sende børn til moskeer, fratage dem pas og sende dem til hjemlandet, bruge vold, give dem dårlig samvittighed, etc. etc., hjælper ikke. Forældrene må omskoles for at tilpasse sig norsk kultur.

Der er dessværre få politikere fra første generations indvandrere, men de er enten rejst hjem eller valgt en politisk side, som hindrer dem i at udtale sig frit».

Folkhemmet går åt helvete på førsta klass!
Socialdemokraten Lena Mellin fra Aftonbladet vil redde seg før det hele raser sammen: «At det skulle gå til helvete har man visst i flere år.» Og dette uttaler en svensk schizofren løgnmedia-journalist som er like skyldig som de parlamentariske politikerne hun fortsatt støtter. Dette fikk den tidligere Sverigedemokraten Ted Ekeroth til å twitre: “Otroligt! Lena Mellin, en av de främsta förespråkarna för massinvandring och mångkultur av journalisterna, en av de värsta SD-hatarna, påstår att ‘man vetat i åratal’ att det skulle gå åt helvete.”

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 237 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015