raia staalsett

Skjermdump fra Youtube-video True Chistianity and ChrIslam fra kanalen Judah Ministries.

Biskop Gunnar Stålsett har innrømmet at han ansatte en ureturnerbar asylsøker som vaskehjelp. Vaskehjelpen jobbet deltid for biskopen i 14 år. Et slik brudd på utlendingsloven kan straffes med bøter og fengsel i opptil to år.

Påtalemakten har nå bedt om 45 dagars ubetinget fengselsstraff for 84-åringen.

Men "i nødens stund er hjelpen nærmest", og som en skjebnens ironi i Norge 2019 er det en Muhammeds sønn som skal frelse en Jesu disippel.

I et intervju med NRK.no sier Raja:

"... Vi i Venstre er ikke villige til å sitte stille og se på at Stålsett blir sendt i fengsel. Derfor tar vi til orde for å endre loven slik at Stålsett ikke kan dømmes til fengsel".

Pakistaneren Raja kan neppe sies å være særlig godt integrert siden han ikke har hørt om Grunnlovens § 97; som sier at ingen lov skal ha tilbakevirkende kraft.

raia twitter

Skjermdump at twitter-melding fra Abid Raja 29.11.2019.

Mange vil nok være skuffet over at ikke påtalemakten av preventive hensyn benytter maksimalstraffen på to års ubetinget fengsel i dette tilfelle, siden Stålsett var en høytstående offentlig embetsmann da han med fullt overlegg begikk forbrytelsen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Stålsett var biskop i Oslo fra 1998 fram til han pensjonerte seg i 2005. Han engasjerte seg blant annet sterkt for homofiles rettigheter.

Om Raja og Stålsett ikke akkurat finner hverandre i felles religion, så omfavner de tydeligvis hverandre i liberalismens, humanismens og globalismens tegn.

Eller kan den klamme omfavnelsen settes i sammenheng med den nye pseudo-religionen "Chrislam"...?

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI