islamisering nederlandMannen i tårnet som skriker Allah Akbar må nå hollenderne venne seg til.

For andre gang ble det forrige fredag skreket ut Allah Akbar i Amsterdams gater. Muslimene i den blå moskeen har fått tillatelse fra den rød-grønne majoriteten om at de nå hver fredag, via høytalere, kan spre erobrings-skriket Allah Akbar. Denne moskeen er dannet og blir driftet av muslim-broderskapet og blir direkte finansiert fra Kuwait.

Imamen Yassin Elforqani gleder seg over beslutningen og sier til den nederlandske avisen «Het Parool»: «Nå blir islam i det offentlige rom mer tydelig og Amsterdams innbyggere må venne seg til dette.» Allerede nå praktiseres kampropet i de nederlandske byene La Haye og Utrecht. Den som fortsatt påstår at ikke Europa langsomt, men sikkert islamiseres kan jo reise til Paris, London, Glasgow, Hamburg eller andre byer på kontinentet hvor middelalder-skrikingen allerede praktiseres i det offentlige rom. Se selv hvordan det ser og høres ut i Amsterdams gater.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Venstre-ekstremistsiden Wikipedia melder at «den blå moskeen er stolt og den er en plass hvor fred og inkludering hersker». Dette står i grell motsetning til følgende setning hos venstresidens digitale leksikon: «Moskeen ble dannet av muslim-broderskapet.» Flere radikale islamister som Ahmed al-Rawi fra England og salafister som Remy Soekirman og Scheich Khalid Yasin er hyppige gjester. Islam-kritikerne i Amsterdam har også startet en petisjon og påpeker at «moskeen er underlagt det kuwaitiske departement for religiøse spørsmål og spesielt medlemmer av muslim-broderskapet».

Disse fakta avskrekker ikke den schizofrene eliten fra rød-grønne venstresiden som ønsker islam velkommen i Amsterdam Nieuw-West.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI