balkan trykket vokser

Med våre gode sosiale ordninger kommer det garantert flere sosialklienter.

At historien gjentar seg er ikke noe nytt, men når dette skjer innenfor fire år og de samme feilene blir gjort som i 2015, da betyr det bare at ignorantene i Brussel og andre lands politikere er verdt like mye som deres interesse for sin egen befolkning.

Dette faktum må man innse, for den strømmen av ikke-velkomne på Balkan har dimensjoner. Bare i det lille miniputt-landet Slovenia ble det frem til november registrert 14 000 lykkejegere, som er en økning med 72 % målt til samme tidsrom i fjor. I følge systemmedia-avisen Kronen-Zeitung sier Slovenias statsminister Marjan Sarec at «man har kontroll på flommen», men dette stemmer ikke. Slovenia er medlem av Schengen-rommet og det betyr konkret: De som har kommet hit kan fritt reise i alle EU-land. Nå er Norge beklageligvis styrt av komplette idioter og med våre gode sosialordninger er det mer enn innlysende at flere av disse sosialklientene vil finne veien også til oss.

«Flyktningene» er stort sett muslimske velferdsmigranter
Statsminister Marec bekrefter at de nøyaktig 14 066 kulturfremmede kommer hovedsakelig fra Algerie, Afghanistan, Syria og Iran. Dette er klassiske islamske land. Videre kritiserer han Kroatia for ikke å handheve sine yttergrenser slik de påsto at de ville gjøre. Nå flommer de fremmede inn i Kroatia og de lar de ganske enkelt spasere videre retning Norden: «Vi beskytter grensene våre i dag slik vi gjorde det tilbake i 1989. Hvis vi ikke var i stand til det ville Slovenia vært en gedigen flyktningleir. Vårt politi og vår hær beskytter EUs yttergrenser, dette i motsetning til Kroatia.» Hvis lavinen av muslimer og negre fra Tyrkia, via Hellas til Balkan fortsetter vil ikke dette lille landet være i stand til å stoppe hordene.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi i nettredaksjon vil dette året feire en riktig tradisjonell jul. Med svinekjøtt og medisterkaker, gode desserter, øl, vin og en akevitt. For hvem vet om dette blir den siste noenlunde fredelige julaften før borgerkrigen kommer.

Nettredaksjon, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI