header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

oslo

På Oslo kommunes hjemmesider står i juni 2019 følgende om befolkningens landbakgrunn: Ved inngangen til 2018 bodde det 222 843 personer med en annen landbakgrunn enn norsk i Oslo. Denne gruppen består per definisjon av innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre og omtales som innvandrerbefolkningen. Innvandrer-befolkningen utgjorde på dette tidspunktet 33,1 prosent av byens folkemengde.

På den ene siden ser man av rapporten de usminkede realiteter, og på den annen side ser de mer kritiske sjelene at disse realitetene likevel er blitt noe sminket.

Men uansett hvordan man vrir og vender på disse tallene, er den horrible tendensen fullstendig umulig å overse. Den endrede demografiske sammensetningen av kongeriket, har gjort vårt land særdeles mye mer utrygt bare på et par tiår. Denne modusen går igjen i alle europeiske land som har forsøkt seg på samme galeien med å endre den nasjonale demografien. Det har gitt økt vold og utrygghet over hele linja.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det man har å sammenligne med, er de europeiske landene som heller har valgt å bevare sin demografi i størst mulig grad. Det er ikke Ungarn eller Island som opplever radikale økninger av knivstikkinger, seksuelle overgrep, bilbranner og annen kriminalitet.

Våre politikere har vist en felles unnfallenhet ovenfor disse utfordringene i flere tiår, og man må undres over at det finnes en så sterk vilje til å fortsette en politikk som har vist seg monumentalt feilslått på alle mulige områder, i alle mulige europeiske land den er blitt prøvd ut.

Demografisk endring av befolkningen har ikke en suksesshistorie å vise til siden EUs forløpers spede oppstart. Det er noe fullstendig råttent i demokratiet når folkets sikkerhet blir neglisjert til fordel for politikernes egeninteresser. Av Ungarn er det mye å lære, av Sverige intet.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 13.12.2019


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 532 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015