oslo

På Oslo kommunes hjemmesider står i juni 2019 følgende om befolkningens landbakgrunn: Ved inngangen til 2018 bodde det 222 843 personer med en annen landbakgrunn enn norsk i Oslo. Denne gruppen består per definisjon av innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre og omtales som innvandrerbefolkningen. Innvandrer-befolkningen utgjorde på dette tidspunktet 33,1 prosent av byens folkemengde.

På den ene siden ser man av rapporten de usminkede realiteter, og på den annen side ser de mer kritiske sjelene at disse realitetene likevel er blitt noe sminket.

Men uansett hvordan man vrir og vender på disse tallene, er den horrible tendensen fullstendig umulig å overse. Den endrede demografiske sammensetningen av kongeriket, har gjort vårt land særdeles mye mer utrygt bare på et par tiår. Denne modusen går igjen i alle europeiske land som har forsøkt seg på samme galeien med å endre den nasjonale demografien. Det har gitt økt vold og utrygghet over hele linja.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det man har å sammenligne med, er de europeiske landene som heller har valgt å bevare sin demografi i størst mulig grad. Det er ikke Ungarn eller Island som opplever radikale økninger av knivstikkinger, seksuelle overgrep, bilbranner og annen kriminalitet.

Våre politikere har vist en felles unnfallenhet ovenfor disse utfordringene i flere tiår, og man må undres over at det finnes en så sterk vilje til å fortsette en politikk som har vist seg monumentalt feilslått på alle mulige områder, i alle mulige europeiske land den er blitt prøvd ut.

Demografisk endring av befolkningen har ikke en suksesshistorie å vise til siden EUs forløpers spede oppstart. Det er noe fullstendig råttent i demokratiet når folkets sikkerhet blir neglisjert til fordel for politikernes egeninteresser. Av Ungarn er det mye å lære, av Sverige intet.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 13.12.2019