venstresiden drapstrusler

«Nazihore – døde 31.12.2019»

Brutale voldtekter og drap begått av kulturfremmede står på dagsorden i de fleste vesteuropeiske land. Etter en særdeles brutal voldtekt utført av en afghaner, ble den bare 15 år gamle Mia drept og kastet i en elv. Dette var foranledningen til at tannlegen og AfD-politikeren Christina Baum organiserte en manifestasjon for å rette søkelyset på det stadig råere samfunnsklimaet hvor rettsstaten eroderer. I Kandel, Tyskland deltok flere tusen på manifestasjonen og protesterte mot kriminalitet utført av fremmede. I de påfølgende månedene fulgte flere demonstrasjoner hvor bekymrede borgere deltok.

Den massive støtten AfD-politikeren oppnådde fikk begeret til å flyte over for noen godmennesker på venstresiden. Utenfor kontoret hvor hun og hennes mann har en tannlegepraksis ble det forrige uke plassert et kors hvor innskriften var «Nazihore – døde 31.12.2019».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Denne drapstrusselen mot ekteparet føyer seg inn i rekken av daglige overgrep mot politikere og partikontorer fra det demokratiske AfD. FMI presenterte en grundig oversikt over angrep på AfD-politikere, partikontor og biler tilhørende AfD-medlemmer, i januar. Prinsippprogrammet til AfD er stort sett en kopi av det konservative programmet til det tidligere Merkel-CDU på 1990-tallet og bekrefter hvor langt mot venstre ankepunktet i tysk politikk har beveget seg. Lyset i mørket er at AfD nå oppnår rundt 25 % i hvert eneste valg de deltar i.

Gledelige var det også at den afghanske mannen ble kjent skyldig og deretter hengte seg i fengselscellen.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI