header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

am overfall

Printscreen Alternativ Media.

Alternativ Media med sin nettside og live Facebook-sendinger har vært et nytt friskt pust i kampen mot masseinnvandring og globalisering. Nasjonalpatriotiske krefter med økende popularitet oppfattes imidlertid fort som en stor trussel i visse kretser, og lørdag 14. desember 2019 ble Anneli Virtanen i Alternativ Media brutalt overfalt og slått ned av tre maskerte menn i nærheten av sitt hjem i Trondheim.

Mens etterforskning nå pågår er overfallsmennene fortsatt på frifot. Hendelsen har status som "kroppskrenkelse" hos politiet.

Redaktøren i Alternativ Media, Ronny Rønning, karakteriserer på sin side voldsepisoden som et drapsforsøk. Han antyder at en artikkel i ABC Nyheter (Ola Karlsen) kan ha vært utløsende årsak til angrepet, ved å ha fungert som en slags marsjordre til venstreekstremister i Trondheim-området. ABC Nyheter har nemlig i sin artikkel påstått at Virtanen har forbindelser til den nasjonalsosialistiske organisasjonen Den Nordiske Motstandsrøslen.

Den brutale volden skal flere dager etter hendelsen fortsatt ikke være omskrevet i noen statssubsidierte mediakanaler, langt mindre i Trondheims lokalaviser. Det tok også flere dager før den store såkalte alternativkanalen Resett kom på banen. De fjernet allerede dagen etter artikkelen fra sin forside som omfatter dusinvis av artikler, gamle som nye.

Vi for vår del ønsker å uttrykke vår fulle sympati til Alternativ Media, ved å ønske Anneli Virtanen rask og god bedring, og ved å håpe at de står på videre med sitt gode og viktige arbeid for folk og fedreland!

Kilde: Alternativ Media, Politisk Ukorrekt, Resett

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring – FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30.6.2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 242 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015