am overfall

Printscreen Alternativ Media.

Alternativ Media med sin nettside og live Facebook-sendinger har vært et nytt friskt pust i kampen mot masseinnvandring og globalisering. Nasjonalpatriotiske krefter med økende popularitet oppfattes imidlertid fort som en stor trussel i visse kretser, og lørdag 14. desember 2019 ble Anneli Virtanen i Alternativ Media brutalt overfalt og slått ned av tre maskerte menn i nærheten av sitt hjem i Trondheim.

Mens etterforskning nå pågår er overfallsmennene fortsatt på frifot. Hendelsen har status som "kroppskrenkelse" hos politiet.

Redaktøren i Alternativ Media, Ronny Rønning, karakteriserer på sin side voldsepisoden som et drapsforsøk. Han antyder at en artikkel i ABC Nyheter (Ola Karlsen) kan ha vært utløsende årsak til angrepet, ved å ha fungert som en slags marsjordre til venstreekstremister i Trondheim-området. ABC Nyheter har nemlig i sin artikkel påstått at Virtanen har forbindelser til den nasjonalsosialistiske organisasjonen Den Nordiske Motstandsrøslen.

Den brutale volden skal flere dager etter hendelsen fortsatt ikke være omskrevet i noen statssubsidierte mediakanaler, langt mindre i Trondheims lokalaviser. Det tok også flere dager før den store såkalte alternativkanalen Resett kom på banen. De fjernet allerede dagen etter artikkelen fra sin forside som omfatter dusinvis av artikler, gamle som nye.

Vi for vår del ønsker å uttrykke vår fulle sympati til Alternativ Media, ved å ønske Anneli Virtanen rask og god bedring, og ved å håpe at de står på videre med sitt gode og viktige arbeid for folk og fedreland!

Kilde: Alternativ Media, Politisk Ukorrekt, Resett

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring – FMI