header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

regjeringen 161013

"Regjeringen" Solberg. Foto: Regjeringen.no

– Rasisme er fortsatt et problem. Vi ser rasistiske ytringer og negative stereotypier, holdninger og fordommer over alt. Vi ønsker et samfunn basert på frihet og rettferdighet hvor alle har like muligheter, uavhengig av bakgrunn og opprinnelse, skriver statsrådene Erna Solberg, Trine Skei Grande, Siv Jensen og Kjell Ingolf Ropstad i et innlegg i Aftenposten i desember 2019.

Bare det at partilederne i regjeringspartiene må legge sine lite intelligente meninger ut på et såkalt nyhetsmedia som er kjent for sin sensur og politisk aktivisme på venstresiden, viser at disse politikerne overhodet ikke duger.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Hele innlegget oser av rasisme mot den etnisk norske befolkning (jfr. Rasister.no). «For vi erkjenner at rasisme er et problem i det norske samfunnet» skriver de og legger til «Vi ser rasistiske ytringer og negative stereotypier, holdninger og fordommer».

Det kommer også frem i innlegget at regjeringen har startet arbeidet med en egen handlingsplan mot diskriminering av og hat mot muslimer og at regjeringen vil vurdere hvordan et nasjonalt kompetansemiljø innen hatkriminalitet kan bygges opp. Dette er selvfølgelig ikke annet enn tiltak for å begrense ytringsfriheten for dem som er uenige i regjeringens innvandringspolitikk, jfr. straffelovens §§ 185 og 266. Dette er i tråd med at regjeringen nylig lanserte at de skal sette ned en Ytringsfrihetskommisjon for å gjennomgå ytringsfrihetens stilling i Norge, ikke minst sett i lys av en ny virkelighet med sosiale medier.

Norsk Folkeparti har krevd at disse statsrådene skal stilles for riksrett for landssvik – men har ikke fått gjennomslag (jfr. Riksrett.no).

Men man må også undres over de menneskene som stemmer på disse regjeringspartiene. Føler de ikke noe personlig ansvar overhodet, jfr. Hjemmesitterpartiet.no.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 27.12.2019


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 281 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015