header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

stock photo gevjelija macedonia september a unhcr employee talks to refugees as they wait during a 1199768224

Globalistene og FN ønsker en omfolkning av Europa.

Europeisk migrasjonspolitikk kritiseres nå av FNs «flyktningkommissær», Filippo Grandi: «Faren består i at prinsippet for beskyttelse av flyktninger forsvinner og at rettighetene for de forsvinner.»

Vi vil bare påpeke at dette prinsippet ikke lenger eksisterer fordi en flukt fra krigssoner og politiske grunner nå er det samme som næringslivsmigrasjon. Akkurat det samme som er noe av grunnprinsippene i den beryktede migrasjonspakten GCM, utarbeidet av nettopp FN. Mannen er jo frekk som flatlusa.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

FN-byråkraten fortsetter og påpeker at politikere overalt i verden feirer triumfer når de beskriver flyktninger som et sikkerhetsproblem: «Når jeg oppfordrer regjeringer i Afrika, Syd-Amerika og andre deler av verden om å åpne grensene for store flyktningstrømmer spør de meg hvorfor de skal gjøre det. Rike land ønsker å beskytte seg selv.»

«Europa har en forpliktelse å gi flyktninger beskyttelse og perspektivene til UNHCR ønsker å trekke seg tilbake fra de greske øyene hvor mer enn 40.000 asylanter venter og jeg har sagt til premierminister Kyriakos Mitsotakis at vi (FN) skal bygge ut Hellas sin egen kapasitet.» «Vi (FN) har lite ressurser og de behøves i Afrika, Asia og Midtøsten.»

Vi lurer på hvorfor ikke FN har oppfordret rike islamske oljestater i Midtøsten om å åpne sine grenser for sine trosbrødre istedenfor at de skal invadere Europa, og hvorfor lukker europeiske politikere øynene for denne muligheten? Er det fordi globalistene og FN ønsker en omfolkning av Europa, slik de har vedtatt med GCM?

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30.6.2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 153 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015