islam integrasjon

Ordfører Fabian Stang og Statsminister Erna Solberg besøkte i sommer Sommerskolen på Nydalen Videregående skole. Men vet de hvordan disse muslimske jentene egentlig har det i hjemmet?

En iraker i 50-årene fikk skjerpet straffen med tre år etter at han anket dommen på 15 år for årevis med voldtekter og vold mot sine egne familiemedlemmer. Denne brutale og motbydelige mannen som voldtok sin egen datter første gang når hun var 10 år, kan nå nyte godt av å sitte i et norsk fengsel med alt det har av fordeler. Nå må vi få stoppet volden mot muslimske kvinner av deres egne muslimske menn.

Jeg vil si at Erna Solberg og regjeringen mangler empati for de som blir rammet av denne volden. Akkurat som hun mangler empati for at norske skattebetalere må betale skadeserstatning, opphold i fengsel, kommunal leilighet når mannen kommer ut om 7 år, livsopphold og alt det som er mannens menneskerettigheter.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Hun eier ikke fjæren av respekt for hva denne, og mange andre familier går igjennom. At hun ikke vet hva islam er, tror jeg ikke. Men hun velger bevisst det som tjener henne selv. Akkurat her er hun helt make til alle de andre politikerne vi har idag, i alle fall på riksplan. En politisk klasse som snur kappen etter vinden, og ser etter egne muligheter i alle situasjoner. Det er å håpe at Bompenge-opprøret også gir noen avleggere i andre retninger. For det trengs.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 8.1.2020