header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

pope 2377985 640

Ønsker paven en moské på Petersplassen, eller ikke?

Som ventet var Pavens julepreken fokusert på flukt og mottak av næringslivsreisende før han avsluttet med «Urbi et orbi». Konkret kritiserte han Europa for sin nå mer restriktive holdning til å åpne slusene for de fremmede, men selvsagt uten å nevnte de virkelige årsakene til vold og krig. Paven nevnte bare i bisetninger kidnappinger av misjonærer og islamistiske angrep i Burkina Faso, Mali, Niger og Nigeria.

Fokuset var på lidelsen til barn, og Syria som fortsatt lider under krigshandlinger fra islamister. Syria som er destabilisert av de vestlige demokratiene, rammet av invasjon fra Tyrkia og terrorbombing utført av Israel mot hovedstaden Damaskus i julen, var så å si fraværende. Selvsagt fikk «de fæle russerne» også passet sitt påskrevet, for nå må det besluttes «konkrete løsninger for en vedvarende fred» i Ukraina.

Klagene fortsatte: «Urettferdigheter er den egentlige årsaken til flyktningeksplosjonen», selvsagt uten å nevne de egentlige flukt-årsakene som en ukontrollerbar befolkningseksplosjon, korrupte regjeringer og at islam betyr fattigdom og middelalder-samfunn. «Grunnet sosiale og politiske forhold er mange tvunget til utvandring», igjen uten å nevne at muslimer og negre selv har bidratt til disse tilstandene gjennom sin mentalitet, masseproduksjon av barn og at de selv velger sine korrupte regjeringer.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Manglet gjorde heller ikke Paven som gråtkvalt, mente at Kristus «måtte endre de egoistiske hjertene til menneskene». Det er urettferdig, mente Ponifex, at «migranter med håp om et verdig liv blir stoppet av murer med likegyldighet».

Fasit: Europa skal importere hele Afrika og Midtøsten som med sin livsstil og tro vil rasere vårt kontinent: Intoleranse, fanatisme, kvinne- og menneskeforakt. Årsakene og de skyldige blir neglisjert. Europa som er dekadent og fylt med selvhat skal tolerere at vårt kontinent ødelegges.

Dette er ikke flyktninger, men næringslivsreisende som blir invitert og lokket til Europa av våre regjeringer under påskudd av FN sin perfide plan, GCM for å bytte ut vår befolkning. Migrasjonspakten GCM lover de kulturfremmede paradis og samme rettigheter, men uten de samme pliktene. Derfor oversvømmes vi av de ikke-velkomne rasefremmede.

Nils A. Pettersen
Oslo, 8.1.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30.6.2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 233 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015