nyttaar

Europas undergang. Blir borgerkrig resultatet?

Skrekkhistorien fra 2015 gjentar seg og bekrefter igjen at vi ikke har lært noe av menneskelavinen som invaderte Europa den gang. Invasjonen av Hellas og migrasjonstrykket på Balkan utgjør nå vanvittige 14.000 reisevillige, de fleste unge menn.

Et tydelig signal å sende til de reisevillige lykketrollene om at de ikke er velkommen til Europa, venter vi – folket – på forgjeves. Politiske partier, kirken og alle NGO forholder seg akkurat slik som de kommende sosialturistene forventer: Med innstudert bekymring snakkes det om hvordan man kan forbedre forholdene og resultatet er det motsatte, nemlig at forholdene ikke blir bedre og nye horder forsøker å invadere Europa.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Hellas og Balkan-statene er i en håpløs situasjon, da EU har ingen interesse av å forsvare Europas yttergrenser. Er det fordi de ønsker et destabilisert Europa hvor den etniske befolkningen skal byttes ut?

I 2018 kom det 48.500 til denne regionen og i 2019 har dette tallet økt til 69.500. Søknader om asyl i Hellas er minimal og er et bevis på at massene vil bevege seg i retning Mellom- og Nord-Europa, dvs. Skandinavia. Derfor er «flyktningleirene» fylt opp i Bosnia og den Kroatiske grense. De venter bare på et nytt velkommen-signal fra Europa-ødelegger Merkel og Eurokratene i Brussel og den neste folkevandringen kommer.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI