kanarioyene

Turisttallene går tilbake, over 30 % arbeidsledighet og nå rammet av en ny menneske-tsunami.

Overskuddet av mannlige afrikanere fortsetter å invadere det europeiske kontinent og nå er ruten til Kanariøyene gjenåpnet. Bare i 2019 kom det ca. 1700 illegale og i løpet av de siste 72 timer (19/1 2020) kom 195 nye sosialturister, denne gangen til ferieparadisene Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote. Bare siden årsskiftet er over 400 kulturfremmede, ved hjelp av menneskesmuglere fulgt invitasjonene fra flere Vest-Europeiske land om at her får dere full forpleining uten gjenytelser. Reisen til paradiset fra Afrikas vestkyst er bare 20 mil og frykten for at en ny dør skal være åpnet for invasjonsstyrkene er begrunnet.

Bare de siste 18 dagene er over 12 proppfulle båter med de nye sosial-mottakerne kommet til Kanariøyene. Spanske myndigheter melder at den siste båten med navnet «Petera» ble oppdaget ti kilometer sydlig for Gran Canaria og et redningsskip ble sendt ut for å «redde» individene. Ikke overraskende var det utelukkende unge menn fra land syd for Sahara som befant seg om bord.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

«Mennene ble først tatt hånd om av røde kors når de ankom havnen i Arguineguín før de ble overgitt politiet og innlosjert i forskjellige leire og 4 stjerners hoteller.»

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI