header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Carl Erik GrimstadCarl Erik Grimstad. Foto: Wikimedia Commons.

Ope brev til Carl Erik Grimstad, Venstre.

Høyrde deg på NRK-nyheitssendingar, 15.1.2020, der du refsa Frp for å ha reagert på Raja sin hovmodige og arrogante beskjed til folket då han gjekk inn i stortingsalen: "Jeg mener Norge skal hente hit alle IS-mødrene", var hans hovmodige beskjed til oss nordmenn. Men den kvinna som no er henta hit har pakistansk bakgrunn og er ikkje Noregs ansvar!

Du, Grimstad, meinte at ein Frp-politikar hadde fornærma Raja ved å kalle han islamist. Men kva når Raja sjølv uttala at Sylvi Listhaug dreiv med "brun propaganda"? Ho hadde også familie, og det å stemple henne og andre Frp-arar, eller andre også, som "brune" er det same som å kalle dei nazistar. Og det å verte kalla nazist er like belastande som å verte kalla kommunist, nazismen var, og er, då også sosialisme er å finne på den politiske venstresida.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du burde så absolutt feie for Venstre si eiga dør, der skulle det vel vere nok å ta av? Sjølv om du og dine meiningsfeller har ei velvilleg og beskyttande media omkring dykk, som også deler dykkar ideologiske syn på masseinnvandringa og islamiseringa av Noreg, så finns her mennesker i landet som enno ikkje er døve, blinde eller idiotar, men som kan sjå og tenke sjølv.

Ein buddist trur på Budda og vert kalla buddist, ein muslim trur på islam og kan vel kallast islamist? Medan dei som trur på kristendomen er "mørkemenn og -kvinner. Ein som er hindu og trur på hinduismen vert kalla hinduist. Kvifor er det då galt å kalle ein som trur på islam for islamist? Kva er det de driv og snikrar saman på ventresida for å fremje islam?

For eindel år sidan vart det utgive ei bok, skriven på urdu, der det vart hevda at "Nordmenn er Satans sønner". Er det denne vår påståtte slektskap med Satan de prøver å få rydda opp i når de no ivrar for å nyplante IS-avleggarar i Noreg?

Norvald Aasen
Askvoll, 27.1.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020


Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30. juni 2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 343 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015