jensenFoto: Wikimedia commons.

Siv, du har sittet i en regjering under Erna Solberg som etterhvert fikk påfyll av Trine Skei Grande, og som også etter en tid fikk påfyll av KrF, med Kjell Ingolf Ropstad. Vi var mange som foretrakk Ropstad fremfor Hareide, men med tiden har det vist seg at de to er av samme ulla.

Vi har mange ganger hørt deg fortelle om hvor hyggelige de er disse som du har gått inn i spann med. Trine er så hyggelig, har du mange ganger sagt. Ja, de kan gjerne være hyggelige mot deg, for de har bare utnyttet deg og gitt deg noen smuler tilbake som du skulle vise dine velgere og Frp, og fortelle om dine «seire».

Dine regjeringspartnerne ønsker Frp dit pepperen gror, og de har vist at med deg som et gissel så ville velgerne forstå lureriet og Frp ville falle som en sten. De ønsker ikke Frp som et maktparti.

Politikk er blitt en uredelighetens kunst, å arbeide til beste for eget folk og land forekommer nesten ikke i dagens politiske hverdag – eller fest. Fete festtaler og hykleri har vi fått nok av! Globalismen arbeider ikke for nasjonene og nasjonalstatene. Globalistene, som sosialistene, setter sine krefter inn på å undergrave og avskaffe nasjonalstatene. Globalister og sosialister
legger all sin energi i å fremme egne personlige interesser gjennom rå makt og egne økonomiske og politiske fordeler. Og de bestemmer selv sine fete lønninger. Du Siv har deltatt på verdens økonomiske forum i Davos. Dette er et forum som ikke arbeider for å trygge nasjoner, men for globalisme og nasjonal ødelegging!

Dine regjeringspartnere har drevet et uredelig og hyklerisk spill mot deg og Frp! Partimedlemmer fra de andre regjeringspartiene har hånet deg og ledd av deg bak din rygg både offentlig i media og i private lystige lag. Skjellsord som har gått igjen er «brune», altså at Frp er «nazistisk», dere skal stå bak «fremmedfiendtlighet», være «rasistiske» og annet som skal virke slik at den vanlige velger frykter å ha noe med dere å gjøre. Frykt er blitt et politisk våpen i dagens Norge! Og du, Siv, har altså trodd på disse smilende og falske ansiktene som har smilt deg imøte og som du
har trodd var så «hyggelige» og greie å samarbeide med.

Når jeg har hørt deg komme med disse tåpelighetene så har jeg måtte snu meg bort. Falskhet, hån og uredelighet har vært skjult bak de smilende maskene. Du har heller ikke fått særlig støtte fra din regjeringssjef når det har vært iverksatt kampanjer for å fjerne eller henge ut Frp statsråder.

Du og Frp skulle fornye Norge, har vi hørt deg si. Jo, Takk! Der har du i alle fall fått støtte fra dine regjeringspartnere, men det har vært til å fremmedgjøre Norge til det ugjenkjennelige. Et Norge
som mange av landets eget folk ikke lenger kjenner seg igjen i. Dette er også meningen!

De andre regjeringspartiene har sammen med opposisjonen på ytre venstre arbeidet iherdig for å åpne grensene for fremmedetnisk og fremmedkulturell masseinnvandring. Du har kanskje etter evne strittet imot, men blitt overkjørt. Vi vet hvor Venstre og Høyre står her, at KrF skulle stille seg i spissen for å hente til landet mennesker som etter eget ønske har vervet seg til terrororganisasjoner som på bestialsk vis har voldtatt, nedverdiget og myrdet tusener av kristne og andre folkegrupper rundt om i verden bør kristenfolket merke seg. Det heter at disse menneskene skal hentes «hjem» med sine barn som de har fostret sammen med terrorister som de ønsket å støtte. De fleste av disse familiene har annen bakgrunn enn norsk og Norge er ikke disse familiene sitt hjem, hverken for mødre, fedre eller barna. Deres bakgrunn, arv og miljø, tilsier at de skulle blitt tatt hånd om av andre stater, som f.eks. Pakistan, Somalia, Syria eller hvor som helst ellers. Terrororganisasjonene plantes nå videre i Norge og Europa, og terroristene kan bare le og glede seg. Og bakom synger FNs migrasjonsavtale som binder Europa på hender og føtter, og som Erna sitt trofaste kveg hjertelig underskrev. Og som folket skulle være uvitende om til avtalen var i boks! Demokrati? Langt ifra! Den 20. januar 2020 gikk Frp ut av Solbergregjeringen, og inn kom Abid Raja og Knut A. Hareide.

Norge – 68-ernes korrupte idealstat og røde terroristers fristed og fremtid?
NRK, Dagsrevyen den 18. januar, 2020: Den pakistanske IS-kvinnen, som kalles norsk i media, kom til Norge. Hun har ikke kommet hjem. Hun og barna er hentet hit, Og her er ikke hennes hjemland, hun valte frivillig IS sin terrorstat! Utenriksminister, Ine Eriksen Søreide, ble under sendingen intervjuet av Cato Husabø Fossen i NRK. Utenriksministeren vrir seg som en sleip ål for ikke å svare på spørsmål som vi, landets legale borgere, har krav på å få vite. Bl.a. forteller hun at det er IS-kvinnen som må betale for henteoperasjonen. Hvem tror på dette? Media, herunder NRK, politikere, kjendiser, biskoper, advokater og andre som mener seg mer berettiget å mene mer enn vi andre, har brukt dette «antatt» syke barnet som pressmiddel. Og utenriksministeren mener å ha taushetsplikt på de fleste spørsmål. Jeg mener derimot at vi vanlige borgere har rett til å få vite sannheten. Dette er vårt land, våre penger og vårt alt annet, politikerne og øvrige kjendis- og maktelite leker seg med Norge som det var deres egen private hageflekk!

Denne saken minner meg om den palestinske terroristen, Souhaila Andrawes som dukket opp i Norge i 1991. Det har blitt hevdet at hun oppholdt seg her i flere år før hun kom frem i offentlighetens lys. Terroristen var med på flykapring av et Lufthansa fly i 1977 der flyets kaptein ble drept. Flyet ble stormet av terrorpoliti i Mogadishu og kaprerne, unntatt Andrawes, ble drept. Hun ble dømt til tyve års fengsel i Somalia, men slapp ut etter to år. Så dukket altså etter noen år Andrawes opp i Norge med mann og datter. Tyskland krevde henne utlevert til Tyskland for å stå til rette for drapet på flykapteinen. Høyre og Frp støttet utlevering, men KrF. ved Valgerd Svarstad Haugland og Senterpartiet ved Anne Enger Lahnstein, lovet bråk på Stortinget om terroristen ble utlevert til Tyskland. Men etter mange runder i rettsystemet ble hun tilslutt utlevert. Fylkesmannen i Oslo og Akershus, Kaare Willock, støttet henne med et større pengebeløp av den offentlig kasse. Yassir Arafat sin milliardformue ble trolig ikke rørt til formålet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

La oss kort følge en rød tråd gjennom det som skjedde med Andrawes-saken: Kaprerne krevde å få frigitt medlemmer av gruppen Rote Armee Fraktion i Tyskland. Denne røde terrorgruppen hadde drevet med kidnappinger og mord, bl.a. ble den tyske industrimannen Schleyer kidnappet og drept. Flykapringen skjedde i 1977, samme år som Lars Gule ble tatt på flyplassen i Beirut med dynamitt i sekken. Dette skulle sprenges i Israel. Lars Gule som nå er «terrorekspert» i NRK var en tid også leder for Humanetisk Forbund. I Norge var der sterke krefter som ikke ønsket at Andrawes skulle stå til ansvar for sine forbrytelser. Her går KrF og Sp i spann med de røde. På Dagsnytt radio, kl.12.30 den 29. desember 1994 uttaler sentralstyremedlem i Senterpartiet, Kristin Sørheim, at det er en ære for Sp å samarbeide med RV (Erling Folkvord) på Stortinget. Og året etter i 1995 vil altså Anne Enger Lahnstein (Sp) og Svarstad Haugland lage bråk om terroristen blir stilt for retten i Tyskland. Det jobbes i kulissene for å få Andrawes, som ble dømt til ti års fengsel for drapet på flykapteinen og kapring, hit til landet. I 1997 skrev så Folkvord (RV) til den like røde justisminister Gerd-Liv Valla, om å få soningsoverføring til Norge. Valla lovet å prioritere søknaden om soning i Norge. Og overføringen skjedde i 1997. Så i 1999 ble terroristen Souhaila Sami Andrawes Sayed benådet og satt fri. Senere har hun også hatt oppdrag i NRK, hvor ellers?

Benådningen ble sterkt beklaget fra tysk hold og en tysk flyvertinne som hadde vært gissel under flykapringen av Lufthansaflyet beskrev Andrawes som særlig brutal og ubarmhjertig.

De røde nettverkene arbeider effektivt når de skal hjelpe sine venner og de som de sympatiserer med. 68-ernes strategi har vært å infiltrere alle viktige beslutningsorganer og politiske partier og organisasjoner. Derfor sitter de nå i sine røde avlukke og trekker i de nødvendige trådene for å få gjennom sine ønsker og planer. At deres planer går på tvers av folkemening og demokratiske spilleregler betyr ingenting for dem. Rødbrune diktatorene lærte dem diktaturets håndverk!

Norvald Aasen
Askvoll, 3.2.2020