header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

49469048581 a0071b5349 c

Regjeringen Solberg, etter at Frp gikk ut. Foto: Trygve Indrelid/NTB.

Undertegnede lurer virkelig på hva som foregår i kulissene, der denne nye og meget svake regjeringen til Erna Solberg er taus som en østers. Ja om denne "antatt syke gutten" fra An Hol-leiren i Syria. Og som norske myndigheter sjøl satte "diagnosen" på. Som sammen med mora og ei halvsøster ble flydd til Norge. Det er mange som venter et fornuftig og ærlig svar både fra utenriksminister Ine Eriksen Søreide og fra statsministeren. Skulle vært morsomt å fått vite hvorfor norske leger som jobber ved den norske eller amerikanske militærbasen i nærheten av leiren ikke kunne gjøre jobben, før Høyre, KrF og Venstre bestemte seg for å hente disse tre personene til Norge?

Vi begynner å bli lei av løgn, svada, bortforklaringer og pissepreik fra disse kvinnfolka som tror at bare de smiler og lyver, så skal de slippe unna med sine løgner. Der de setter igang en stor operasjon til millioner av kroner for å få en kvinnelig IS-terrorist inn i Norge, godt hjulpet av preses Helga Byfuglien i Den norske Kirke. Der de dekker en terrorist under sitt råtne "moralske kompass" og av hensyn til et "sykt" barn. Ja disse hypermoralske kjerringene, de tror de er noen verdige representanter for det "Nye Norge" som behendig nå styres rett mot avgrunnen? Man kan virkelig lure på hva som skjer i dette landet? For det er ikke å komme forbi at man bare må innse at virkeligheten dessverre overgår fantasien!

For virkeligheten er nemlig den at denne skammelige regjeringen, de prioriterer en terrorist som har deltatt i de verste handlinger mot mennesker siden Holocaust. Og denne avskyelige kvinnen, hun trakk gullkortet til den norske stat. Dette mens foreldreløse barn av Yesedikvinner som ble voldtatt, drept og brent levende, sitter og gråter og er etterlatt alene i oppsamlingleirer for barn. Ja, hykleriet og dobbeltmoralen til Erna Solberg, Eriksen og Byfuglien er komplett.

Eier de ikke skamvett? Nei, kirka er ikke et hår bedre enn disse svikefulle politikerne. Den norske Kirke er blitt en antinorsk institusjon, der ukristelige budskap er i fokus, og der Satan har fått stor makt. Og der denne saken som er en ren skandale, bare viser forfallet i det norske samfunnet!

Og la det være klinkende klart; dette som hele saken startet med, en "syk" femåring han er IKKE norsk, men barnet til en pakistansk terroristkvinne, med norsk pass og med en far fra Somalia som er drept i kamp mot de "vantro" av ei russisk bombe. Så vidt jeg vet så er det ingen etnisk norsk unger med norsk statsborgerskap som er blitt hentet ut fra et annet land ved sykdom, der foreldre i så fall må tegne reiseforsikring.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Men denne regjeringen med statsminister Erna Solberg i spissen, hun importerer gjerne hit drapsmenn, voldtektsforbrytere, voldsmenn, knivstikkere, narkotikaselgere og all type mafia som ødelegger nordmenn. Dette er en villet og ønsket politikk, der det kun er direkte løgn når Solberg sier at hun bare er opptatt av såkalte norske borgere sine liv og helse. Da hadde hun i hvert fall ikke invitert tusenvis av fremmede hit, og som koster oss milliardsummer i måneden. Nei Erna Solberg ønsker å ødelegge Norge og bygger sakte men sikkert opp IS-terrorisme i Norge ettersom disse onde og psykopatiske kreftene blir nedkjempet i Syria og Irak!

Hadde det bare vært så vel at vi kunne brukt en nødparagraf og fått arrangert nyvalg i Norge, så hadde mye kunne blitt bedre. Men dessverre, så finnes det ingen slik hjemmel i norsk lov, uansett hvor kaotisk dette landet styres. For jeg har aldri opplevd verre antinorsk og hyklersk partiallianse enn den vi nå har fått i regjering. V og KrF ligger begge godt under sperregrensa og Høyre har fullstendig blitt et forræderparti. Denne svikefulle regjeringen er en koalisjonsillusjon uten ryggrad, og som ingen har stemt på.

For nå er denne regjeringen avslørt, der dens inkompetansen er grenseløs. Når de setter en IS-kriger høyere enn den etniske befolkningen, og der de totalt er ute av stand til å lytte til folkets advarsler, da er denne regjeringen kommet til veis ende og må bare bort!

Det norske folk må ikke undervurderes! For vi er ikke dummere enn at vi skjønner at denne regjeringen burde i aller høyeste grad betale for kostbare medisiner til nordmenn som trenger dette, før de betaler millioner av kroner for reise til Norge, behandling og opphold for en pakistansk kvinne som har flyttet ut av Norge, brent sitt norske pass og sluttet seg til den råeste og mest brutale og grusomme terrororganisasjonen i verden!

Dette er sinnssykt, og det skjønner folket. Og derfor MÅ Erna Solberg fjernes!

Amund Garfors
Narvik, 5.2.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 92 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015