hijab stortinget

Et godt eksempel på hvordan islam inntar vårt land. Her fra stortinget. Printscreen vartoslo.no

Islams mål er å endre samfunnet slik at det fungerer stadig bedre i forhold til islamske særkrav. Samfunnet må dermed islamiseres. Og her er islam tålmodig. Men til syvende og sist er det slik at islam krever å gjennomsyre og stadig mer påvirke og styre samfunnet, og alt og alle i samfunnet.

Islam ønsker å ta kontroll. Og islam som erobringsideologi har utallige mekanismer for å oppnå dette. Vi ser stadig flere kort i den islamske erobringskabalen spilles ut også i Norge, og samfunnet vårt gir stadig mer etter for denne snedige, utspekulerte islamiseringsstrategien.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Midt i alt dette er det slik at islam er ikke forenlig med vårt samfunns grunnplattform, demokratiet. For islam er ikke demokrati verken ønskelig eller mulig i et muslimsk land. Konservative muslimer er heller ikke redde for å si rett ut det som står i islamske skrifter: Demokrati er satans oppfinnelse. Og om man da enn ikke mener det er satans oppfinnelse, så vet jo alle at demokrati i alle fall er menneskeskapt – med sine røtter tilbake til den vestlige sivilisasjonens og demokratiets vugge – antikkens Hellas. Men islam for sin del, gjennom sine doktriner og regler, godtar ikke at menneskeskapte lover skal styre samfunnet. Det skal være det guddommelig kanaliserte i islams doktriner og regler som skal styre samfunnet.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 6.2.2020