header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Erna Solberg wikimedia commons

Statsminister Erna Solberg. Foto: Wikimedia commons.

Vi vet jo fra før av at det meste i dette landet er snudd opp ned, der man trygt kan kalle Norge for et "Bakvendtland" – slik Alf Prøysen gjorde så godt i den visa si; at i "Bakvendtland, der kan alt gå an"...! Noe vi tydelig ser etter at Erna Solberg fikk meg seg disse to minipartiene i sin nye mindretallsregjering.

Ja, det kan bare beskrives som naivt når så mye makt overlates til to mini-parti som Venstre og KrF. Og som ikke er større enn at de kan holde landsmøtet sitt i en telefonkiosk. Vi er mange i dette landet som både er sjokkerte og forbannet over dette bedraget, et stort bedrag som de t.o.m. kaller for folkestyre og demokrati.

Denne dårlige blå/blå/grønne/gule regjeringen som styrte landet fram til Frp kastet korta, har på ingen måte klart å bygge opp dette landet i den perioden de har sittet med makta. Det eneste de har gjort er å ha lagt seg flat for Brussel og å tilfredsstille disse lømlene som har tatt kontrollen over Norge. Og ved sine stadig nye forordninger og krav. Der de forlangte å ta over Finanstilsynet, presse oss med i ACER og tvinge oss til ei katastrofal innvandring fra Afrika og Midtøsten, gjennom Marrakesh-avtalen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Ja jeg påstå at den olja vi fant i Nordsjøen, det ble til landets forbannelse. Vi er blitt husmenn i eget land, der vi nå styrer mot katastrofen, uansett hvem som har makta. For landet har ikke blitt styrt av politikere som har hatt et ønske om at NORGE SKAL KOMME FØRST, slik som Donald Trump gjorde, da han overtok makta i USA.

Det er bare tragisk at patrioter som Donald Trump er mangelvare blant norske politikere. Og jeg er redd for at vi dessverre må belage oss på mange slike lettvektere som vi nå har fått, i lang tid framover. Særlig etter at Frp er ute av regjering. Disse snørrhvalpene som blant annet er blitt ministere i denne Solberg-regjeringen, de burde nok først bli tørr bak ørene og ikke minst tenke på landet og folkets framtid. Og så bør disse klimafanatikerne begynne å lese om solas syklus og hva som påvirker vind og vann. Glem denne klimakrisen! Det er andre kriser som er langt, langt verre! Ikke minst befolkningskrisen og menneskemyldret i den 3dje verden som kommer til å ødelegge og utarme denne jorda.

Dersom man tenker seg at denne mindretallsregjeringen til Erna Solberg plutselig kan falle, så står vi igjen med Jonas Gahr Støre og hans utvalgte. Ja som jeg ser på som et enda større mareritt enn Solberg-regimet. Og der det heller ikke finnes noe lys i enden av tunnelen. Framtida blir nok på alle måter svart!

Amund Garfors
Narvik, 7.2.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 102 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015