header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

balkan rute 2

Ny menneske-tsunami på vei til Europa.

Historien gjentar seg i Øst- og Syd-Europa: Siste uke viste bosnisk statsfjernsyn skremmende bilder av karavaner med kulturfremmede som marsjerte i retning Kroatia, samtidig som trykket på Ungarns grense i syd vokser. Dette informerte vi om allerede i desember siste år med en illustrerende video.

Det er ikke mange dager siden ungarske grensevakter så seg nødt til å avfyre varselskudd mot inntrengere som forsøkte å krysse grensen. Nå har flere hundre illegale fremmede samlet seg i området rundt Tompa og bare venter på å invadere Ungarn, men grensen er komplett stengt, bevoktet av tungt bevæpnet militær, politi og tollvesen.

Orbans rådgiver for indre sikkerhet, Bakondi erklærte at siden årsskiftet har det passert over 4100 illegale grense-overskridelser. Ved siden av den vanlige smugler-ruten Bosnia-Herzegovina-Kroati-Slovenia strømmer stadig flere selverklærte «flyktninger» over Serbia mot Ungarns grense, eller oppholder seg i triangelet Ungarn, Serbia og Romania, dette melder Kronen-Zeitung i Østerrike.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Avisen skriver videre at de rasefremmede er utstyrt med de nyeste mobiltelefonene og er knyttet sammen i digitale nettverk. De er hele tiden «up-to-date for hvilke grenser hvor det finnes muligheter til å komme til et nytt land». Det dokumenteres også at profesjonelle menneskesmuglere hele tiden geleider de til forskjellige grense-avsnitt for å teste beredskapen.

De fleste er unge menn og sier at de er enten syrere eller afghanere. I et intervju med ungarske journalister sier de: «vi vil ikke til Ungarn, vi vil at de ungarske grensevaktene skal la oss få benytte Ungarn som et transittland til å nå Mellom- og Nord-Europa. Vi slår leir her, vi har nok mat og drikke og blir til de (ungarske grensevaktene) lar oss passere».

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 92 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015