balkan rute 2

Ny menneske-tsunami på vei til Europa.

Historien gjentar seg i Øst- og Syd-Europa: Siste uke viste bosnisk statsfjernsyn skremmende bilder av karavaner med kulturfremmede som marsjerte i retning Kroatia, samtidig som trykket på Ungarns grense i syd vokser. Dette informerte vi om allerede i desember siste år med en illustrerende video.

Det er ikke mange dager siden ungarske grensevakter så seg nødt til å avfyre varselskudd mot inntrengere som forsøkte å krysse grensen. Nå har flere hundre illegale fremmede samlet seg i området rundt Tompa og bare venter på å invadere Ungarn, men grensen er komplett stengt, bevoktet av tungt bevæpnet militær, politi og tollvesen.

Orbans rådgiver for indre sikkerhet, Bakondi erklærte at siden årsskiftet har det passert over 4100 illegale grense-overskridelser. Ved siden av den vanlige smugler-ruten Bosnia-Herzegovina-Kroati-Slovenia strømmer stadig flere selverklærte «flyktninger» over Serbia mot Ungarns grense, eller oppholder seg i triangelet Ungarn, Serbia og Romania, dette melder Kronen-Zeitung i Østerrike.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Avisen skriver videre at de rasefremmede er utstyrt med de nyeste mobiltelefonene og er knyttet sammen i digitale nettverk. De er hele tiden «up-to-date for hvilke grenser hvor det finnes muligheter til å komme til et nytt land». Det dokumenteres også at profesjonelle menneskesmuglere hele tiden geleider de til forskjellige grense-avsnitt for å teste beredskapen.

De fleste er unge menn og sier at de er enten syrere eller afghanere. I et intervju med ungarske journalister sier de: «vi vil ikke til Ungarn, vi vil at de ungarske grensevaktene skal la oss få benytte Ungarn som et transittland til å nå Mellom- og Nord-Europa. Vi slår leir her, vi har nok mat og drikke og blir til de (ungarske grensevaktene) lar oss passere».

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI