header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

europe 2690714 640

Festning Europa med suverene nasjonalstater er løsningen. FN og EU er Europas undergang!

FN såkalte migrasjonspakt, Global Compact Migration, GCM som ble vedtatt i desember 2018 «er en trussel mot menneskeheten».

Dette uttalte Ungarns utenriksminister Péter Szijjártó på en anti-terror kongress i Wien forrige uke, dette ifølge Hungary Today.

Ungarn var ett av flere land i EU som ikke bøyet seg for FN om å underskrive GCM. Norges regjering og stortingets oppfatning var og er fortsatt at migrasjon skal være en menneskerett. I praksis betyr dette at ikke et lands regjering eller innbyggere bestemmer om migrasjon skal finne sted, men den som innvandrer.

Global sikkerhetsrisiko
GCM innebærer en global sikkerhetsrisiko, og dette påpekte også Ungarns utenriksminister: «Det FN gjør og bruker masse milliarder på er å støtte en fri innvandring i stedet for å bekjempe terrorisme, da anti-terror ikke inngår som egen post i FN budsjettet». «FNs globale migrasjonspakt, GCM oppmuntrer mennesker å forlate sine hjemland og komme til Europa.» Masseinnvandringen truer land og store regioner».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Han uttalte videre på pressekonferansen at etter den store bølgen av illegale innvandrede kulturfremmede i 2015 er over 30 alvorlige terrorangrep utført av muslimer i Europa. Det å oppmuntre til innvandring og fremstille dette som positivt «er en alvorlig trussel mot hele menneskeheten».

Festning Europa!
Den Ungarske avisen Hirado referer regjeringskilder hvor Orban og hans regjering nå krever at FN omdisponerer sine budsjetter for aktivt å satse på anti-terror, istedenfor å oppmuntre til mennesker fra den 3. verden å flytte til Europa. Parallelt må Europa gjenopprette sikkerheten og beskytte kontinentet mot global terrorisme og dette gjøres gjennom:

  • Forsvare Europas yttergrenser
  • Kampen mot terrorisme må bli en prioritert FN-oppgave
  • Eliminere alle islamske terror-grupper
  • Økt innsats i landene som mennesker reiser fra
  • FMI sier: Reconquista NÅ! Festning Europa!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 154 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015