header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hellas borgerkrig

Hellas: Statlig vold mot sine egne innbyggere.

Borgerkrigen i Hellas er ikke langt unna. Den greske befolkningen ønsker ikke velferdsmigranter velkommen, men regjeringen må følge ordrene fra EU, ellers får ikke dette konkursboet flere pengeoverføringer.

Innbyggerne på Lesbos og Chios protesterer kraftig mot nye «flyktningleire» og ble denne uken møtt av en rå brutalitet fra regjeringens stormtropper, politiet som benyttet vannkanoner og tåregass mot sin egen befolkning.

Flere titusen sosialturister oppholder seg nå på disse to øyene. Mot de nye planlagte migrasjonsleirene har innbyggerne protestert siden nyttår. Lokalbefolkningen krever at de kulturfremmede blir transportert til fastlandet eller ut av Hellas og at grensene sikres for å hindre nye horder av fremmede.

Statlig vold mot sitt eget folk
Arbeidet med å bygge de nye leirene begynte nå på mandag og fortvilte innbyggere bygget barrikader for å hindre bulldosere i å starte arbeidet. En slik folkelig protest blir av EU, dvs. Hellas ikke tolerert og flere tusen politimenn ble sendt fra Aten for bokstavelig talt å slå ned de protesterende.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Presidenten i denne regionen, Moutzouris reagerte på den brutale fremferden til regjeringens stormtropper og sa at dette er en «dag som fylte ham med skam» og innsatsen fra politiet «var ekstrem aggressiv». Derfor besluttet han og lokalbefolkningen og gjennomføre en 24 timers generalstreik.

Striden mellom den greske regjeringen og innbyggerne på øyene Lesbos, Samos, Kos, Leros og Chios om de ankommende rasefremmede har ulmet i flere år.

Allerede denne sommeren skal de planlagte nybyggene åpne for å avlaste de overfylte leirene, men lokalbefolkningen frykter, med rette, at de såkalte «flyktningene» blir værende og fortsetter å redusere deres livskvalitet. «Vi vil benytte alle lovlige muligheter for å hindre de nye asyl-sentrene», erklærte borgermesteren i Samos, Giorgos Stantzos.

I Momentan er det over 42.000 kulturfremmede i registreringsleirene som opprinnenlig har kapasitet for 8000. I den lille byen Mantamados på Lesbos blokkerte demonstranter tilfartsveiene for de planlagte nye sentrene og det samme skjedde også på Chios hvor et nybygg for nye 5.000 fremmede skal bygges.

Bare i 2019 kom en menneske-tsumani med over 60.000 til de greske øyene og av disse kom 15.000 fra Tyrkia. I følge opplysninger fra UNHCR kommer det flere hundre lykkejegere hver eneste dag og av disse kommer minst 100 fra Tyrkia.

«Hvis de vil ha blod, skal de få blod»
Avslutningsvis en liten video som viser kampviljen og hvilke velfunderte argumenter øybeboerne har mot de diktatoriske kommandoene fra EU og den greske marionette-regjeringen. FMI er solidarisk med det greske folket mot raseinvasjonen og oppfordrer alle nasjonalister om å stå sammen mot den styrte ødeleggelsen av Europa.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 104 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015