hellas borgerkrig

Hellas: Statlig vold mot sine egne innbyggere.

Borgerkrigen i Hellas er ikke langt unna. Den greske befolkningen ønsker ikke velferdsmigranter velkommen, men regjeringen må følge ordrene fra EU, ellers får ikke dette konkursboet flere pengeoverføringer.

Innbyggerne på Lesbos og Chios protesterer kraftig mot nye «flyktningleire» og ble denne uken møtt av en rå brutalitet fra regjeringens stormtropper, politiet som benyttet vannkanoner og tåregass mot sin egen befolkning.

Flere titusen sosialturister oppholder seg nå på disse to øyene. Mot de nye planlagte migrasjonsleirene har innbyggerne protestert siden nyttår. Lokalbefolkningen krever at de kulturfremmede blir transportert til fastlandet eller ut av Hellas og at grensene sikres for å hindre nye horder av fremmede.

Statlig vold mot sitt eget folk
Arbeidet med å bygge de nye leirene begynte nå på mandag og fortvilte innbyggere bygget barrikader for å hindre bulldosere i å starte arbeidet. En slik folkelig protest blir av EU, dvs. Hellas ikke tolerert og flere tusen politimenn ble sendt fra Aten for bokstavelig talt å slå ned de protesterende.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Presidenten i denne regionen, Moutzouris reagerte på den brutale fremferden til regjeringens stormtropper og sa at dette er en «dag som fylte ham med skam» og innsatsen fra politiet «var ekstrem aggressiv». Derfor besluttet han og lokalbefolkningen og gjennomføre en 24 timers generalstreik.

Striden mellom den greske regjeringen og innbyggerne på øyene Lesbos, Samos, Kos, Leros og Chios om de ankommende rasefremmede har ulmet i flere år.

Allerede denne sommeren skal de planlagte nybyggene åpne for å avlaste de overfylte leirene, men lokalbefolkningen frykter, med rette, at de såkalte «flyktningene» blir værende og fortsetter å redusere deres livskvalitet. «Vi vil benytte alle lovlige muligheter for å hindre de nye asyl-sentrene», erklærte borgermesteren i Samos, Giorgos Stantzos.

I Momentan er det over 42.000 kulturfremmede i registreringsleirene som opprinnenlig har kapasitet for 8000. I den lille byen Mantamados på Lesbos blokkerte demonstranter tilfartsveiene for de planlagte nye sentrene og det samme skjedde også på Chios hvor et nybygg for nye 5.000 fremmede skal bygges.

Bare i 2019 kom en menneske-tsumani med over 60.000 til de greske øyene og av disse kom 15.000 fra Tyrkia. I følge opplysninger fra UNHCR kommer det flere hundre lykkejegere hver eneste dag og av disse kommer minst 100 fra Tyrkia.

«Hvis de vil ha blod, skal de få blod»
Avslutningsvis en liten video som viser kampviljen og hvilke velfunderte argumenter øybeboerne har mot de diktatoriske kommandoene fra EU og den greske marionette-regjeringen. FMI er solidarisk med det greske folket mot raseinvasjonen og oppfordrer alle nasjonalister om å stå sammen mot den styrte ødeleggelsen av Europa.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI