header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hellas politiet smaker egen medisin

Som man sår, høster man: Politiet grisebanket!

Greske protester mot nye «migrantleire»: Dusinvis skadede på begge sider. Greek Reporter melder fra Lesbos og Chios at 52 politimenn er skadet, hvorav to alvorlig. Blant de protesterende er flere titalls skadet av den brutale volden politiet utøver mot sin egen befolkning.

Representanter for politiet melder at rasende demonstranter bl.a. benyttet jaktgeværer og skjøt mot politiet som er kommet til øyene for beskytte byggingen av de nye leirene for hordene av kulturfremmede. På Chios stormet demonstrantene et hotell hvor politiet lå og sov og regelrett grisebanket flere av de og kastet utrustningen deres ut av vinduer. Vi gjør oppmerksom på at youtube har satt en 18 års grense for å se filmen.

«Dette er som en borgerkrig»
Reportere melder at hendelsen et et presedens-fall og at en ytterligere tilspissing mest sannsynlig vil finne sted. «Dette er som en borgerkrig. Vår egen regjering bruker våpen mot sin egen befolkning» melder uavhengige medier.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Flere medier stiller spørsmål om ikke politiet nå må omdisponere sine styrker for å sikre Hellas sine grenser mot karavaner med kulturfremmede som ulovlig forsøker å invadere Europa. I følge øyenvitner har militæret problemer med å beskytte grensene både på land og til vanns, da noen få tåregass-granater ikke viser seg å ha noen innvirkning på de fremmede invasjonsstyrkene sin reiselyst. Det blir ivrig debattert om man ikke nå må bruke skarpe skudd for å vise at man mener alvor, da hardt mot hardt er det eneste de kulturfremmede forstår.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 280 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015