hellas politiet smaker egen medisin

Som man sår, høster man: Politiet grisebanket!

Greske protester mot nye «migrantleire»: Dusinvis skadede på begge sider. Greek Reporter melder fra Lesbos og Chios at 52 politimenn er skadet, hvorav to alvorlig. Blant de protesterende er flere titalls skadet av den brutale volden politiet utøver mot sin egen befolkning.

Representanter for politiet melder at rasende demonstranter bl.a. benyttet jaktgeværer og skjøt mot politiet som er kommet til øyene for beskytte byggingen av de nye leirene for hordene av kulturfremmede. På Chios stormet demonstrantene et hotell hvor politiet lå og sov og regelrett grisebanket flere av de og kastet utrustningen deres ut av vinduer. Vi gjør oppmerksom på at youtube har satt en 18 års grense for å se filmen.

«Dette er som en borgerkrig»
Reportere melder at hendelsen et et presedens-fall og at en ytterligere tilspissing mest sannsynlig vil finne sted. «Dette er som en borgerkrig. Vår egen regjering bruker våpen mot sin egen befolkning» melder uavhengige medier.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Flere medier stiller spørsmål om ikke politiet nå må omdisponere sine styrker for å sikre Hellas sine grenser mot karavaner med kulturfremmede som ulovlig forsøker å invadere Europa. I følge øyenvitner har militæret problemer med å beskytte grensene både på land og til vanns, da noen få tåregass-granater ikke viser seg å ha noen innvirkning på de fremmede invasjonsstyrkene sin reiselyst. Det blir ivrig debattert om man ikke nå må bruke skarpe skudd for å vise at man mener alvor, da hardt mot hardt er det eneste de kulturfremmede forstår.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI