header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDet er delte meninger om vi skal stå i Afghanistan. Selv mener jeg at landet og folket ikke er verdt livet til en eneste norsk soldat. Likevel bør vi bli der. Trekker vi oss ut med halen mellom beina vil de fanatiske morderbandene få blod på tann. Vi bør i stedet forsterke innsatsen, og ikke pålegge våre soldater meningsløse restriksjoner på krigføringen. I vestlige medier skrikes det opp om sivile offer, uten å bry seg med at fienden konsekvent opptrer i sivil, blander seg med befolkningen, og benytter kvinner og barn som levende skjold under kampene.

Det kan nevnes til ettertanke at 20.000 franske sivile, allierte borgere, ble drept av britiske og amerikanske bomber og granater under kampene i Normandie, og 15.000 samme sted i det halve året som gikk forut for invasjonen i 1944. I alt ble over 70.000 sivile franske menn, kvinner og barn drept av sine allierte, til tross for at frontene var klare, fienden uniformert, og stort sett fulgte krigens lover. Tallene for Italia er sammenlignbare. Det lar seg ikke gjøre å føre krig uten sivile tap. Våre motstandere vet det, og de tenker ”jo flere desto bedre”, fordi de vet at moralen er vår akilleshæl, at våre medier og politiske ledere ikke har ”guts” til å kjempe krigen til ende når de blir konfrontert med konsekvensene.

Muslimenes fanatisme og hat i hundrer av år er upåvirket av vestlig sivilisasjon og kristen humanisme. Vi må stå fast om vi skal overleve. Her er allerede for mange svakhetstegn, løslatelsen av massemorderen fra Lockerbie, til heltemottagelse i Libya, og Obamas knefall for moskébygging på tomten etter World Trade Center er dystre trekk i tiden. Det er på tide at Europa og USA beskikker sitt hus, og sender samtlige infiltrerte muslimer tilbake til sine hjemland. Det er trolig sant at ikke alle muslimer er terrorister, men på den annen side er så godt som alle terrorister muslimer, overalt på kloden, og omfanget er allerede så stort, og alvoret så skremmende, at det er rett å betrakte dem alle som potensielle terrorister. De kan alle, hver og én, slå til på ordre fra en langskjegget mullah i et fjernt utland, eller en heimeavlet utgave, eller rett og slett etter inspirasjon fra sine angivelig hellige skrifter. Vi har allerede opplevd så mye djevelskap fra muslimske innvandrere at vi vet hva vi har i vente etter hvert som de får forsterkninger. Vi har ikke lov til å spille hasard med landets fremtid, med våre barns og barnebarns liv og frihet. Ingen fremmede har rett til opphold i vårt land. Send dem ut, og ”lat folket som brødre saman bu.”

Afganistan 180810

Sendt 18.8.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Najonale aktivister.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 112 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015