header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

anger 794699 640

Venstreekstremisme og "antirasisme" er systemstyrt maktbruk mot opposisjonelle.

I Norge eksisterer det et fiktivt og unaturlig dogma, nemlig toleranse og vrangforestillinger om antirasisme. Denne setningen avledet fra Marx og Engels kommunistiske manifest beskriver treffende tilstanden i Norge og Europa.

Under beskyttelse av disse to dogmene, toleranse og antirasisme blir det i Norge hetset, manipulert og nye forbud vedtas uten at det samsvarer med realitetene. Negerboller er rasistisk, sigøyner-schnitzel og innvandringskritikk er nå «rasisme». I dette klimaet av PK (Politisk Korrekthet) blir nasjonalistisk tankegods demonisert. Personer, organisasjoner og uavhengig media som offentlig presenterer sine ideer, argumenter og er kritisk til hva det offisielle Norge vil at mennesker skal tro, blir truet av venstreekstremister og forhånet av regimet og systemmedia. Selv familiemedlemmer blir stilt i et dårlig lys og regelrett stigmatisert foraktet både på skolen, arbeidsplass og i foreningsliv. Den negative samfunnsutviklingen forårsaket av både kontrollert og ukontrollert innvandring parret med den globalist-sosialistiske likhetsideologien blir derimot totalt ignorert. Alt dette skjer angivelig for å beskytte demokratiet, men blir paradoksalt gjennomført av personer som selv har og praktiserer autoritære handlinger. Dette er ren og skjær hykleri!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

I enhver grend, kommune og by er man ikke forskånet for denne utviklingen. Dette på tross at det ikke forekommer «rasistiske» eller «høyreekstreme» ytringer eller vold. Flagg for homo-lobbyen vaier foran flere rådhus, propaganda-materiale «mot rasisme og fremmed-fiendtlighet» møter du i enhver offentlig bygning, bibliotek og selvsagt i systemmedia.

Etter den psykisk syke Philip Manshaus drap på sin søster og sitt mislykkede angrep på en Moské ble han beskrevet som en «høyreekstrem» og de ansvarlige i systempartiene og medløper føler seg styrket i sin «høyreekstrem-paranoia». Nå er alle konservative, borgerlige og nasjonale krefter erklært som fiender og det påstås at vi alle som ikke defineres oss som globalister og sosialister er medskyldige i denne forferdelige handlingen. Den skyldige Manshaus er preget av et morbid verdensbilde som enhver fornuftig nasjonalist og patriot avviser. For alle som er motstander av globalismen og det parlamentariske demokratiet er nå menneskefiender og handlingen blir brukt i et uredelig og skittent spill mot sin politiske motstander.

Jeg advarer mot en fortsatt stigmatisering av nasjonalister basert på enkelthendelser som ikke har tilknytning til den nasjonale bevegelse. Dette er bare med på å flytte parametrene for en fruktbar meningsdialog til et venstre-globalistisk menings-diktatur.

Vi må aldri akseptere at vår identitet skal kastes på historiens søppelplass i «toleransens» og «anti-rasismens» navn!

Nils A. Pettersen
Oslo, 9.3.20120

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30.6.2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 204 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015