header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

virus 4908461 640

Korona-virus. Pixabay.com.

For tiden står det en hær av fremmede (muslimer) på grensa mellom Tyrkia og Hellas og presser på for å komme inn i Vest-Europa. Samtid sprer dette livsfarlige korona-viruset seg som ild i tørt gress, og som nå berører ikke minste enn 70 land. Men fortsatt sover våre myndigheter tungt. Ser ikke ut som noen er voksen til å gripe inn, hverken mot en livsfarlig trussel på grensa til Hellas eller tar ansvar for den farligste virus som Europa ikke har sett siden Svartedauden.

Det er ikke bare det greske fastlandet som for tiden opplever et massivt muslimsk invasjonspress. Det samme gjelder de greske øyene i Egeerhavet, til tross for at den greske marinen og kystvakt gjør hva de kan for å stanse så mye som mulig av Allahs invasjonshær. Dette gjelder ikke minst den greske øya Lesbos, og hvor det oppgis at rundt regnet 1000 jihadister har tatt seg i landet de siste dagene. Ja, hvor mange av disse drar med seg Korona-viruset i tillegg til jihad?

Nei, det spiller ingen rolle hva kilden til viruset er, for vi visste at både det og den islamske invasjonen ville komme. Vi bor lengst unna, og kunne ha hindret at denne smitten og den islamske pesten hadde kommet hit. Men vi har dessverre ikke ledelse i landet, noe jeg fikk bekreftet da jeg fulgte med på Debatten tirsdags kveld, der Fredrik Solvang påpekte den alvorlige situasjonen vi står overfor.

Min konklusjon er at våre ledere er mennesker som har et enormt behov for ledelse til å stå over dem. Ja som bestemmer hva som skal gjøres. Og det gjelder ikke bare Norge, men hele Europa, bortsett fra Polen, Tsjekkia og Ungarn. Vi burde hatt ledere, ikke idioter, som er det vi nå dessverre har. De bruser med fjæra slik denne Erna Solberg også gjør, mens de ljuger til oss så det ryker av de.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Nei, det er nesten ikke til å tro at det var ett av våre alle beste og mest anerkjente sykehus som slapp løs denne ukontrollerte korona-smitten i Norge. Presis slik politikerne slapp løs en ukontrollert invasjon av muslimer i et tidligere trygt og godt land. For en kan godt sammenligne det fatale som skjedde på Ullevåll, med det samme som politikerne har gjort.

Å stoppe både korona-smitten og en vanvittig innvandring som kommer til å ta livet av oss, det kan vi nå bare glemme. For nå får hver person ta vare på seg selv og sine nærmeste så best de kan. Ullevåll sykehus unnskylder seg med at de bare følger rådene fra Folkehelseinstituttet, slik politikerne unnskylder seg med at de bare følger ordre, råd og vink fra Brussel og FN.

Jo, det er mulig det er akkurat det de gjør. Men i så fall så er både Folkehelseinstituttet og våre politikere de personinfiserte idioter av inkompetanse og naivitet!

Men dersom det er det samme der, som i andre etater, så er vel folk ansatt der kun etter partiboka og eventuell kjønnskvotering. Og helt uten synderlig tanke på kompetanse.

Det skulle egentlig bare være å se litt på hva andre land gjør av dramatiske tiltak for å stoppe spredningen av en livsfarlig smitte og en ukontrollert invasjon, og som kan få de mest alvorligste konsekvenser i nær framtid. Mens her i Norge sover våre myndigheter sin tunge søvn. Der man stadig må undre seg over om det er de Bibelske profetier og advarsler som nå er kastet inn over oss?

Amund Garfors
Upolitisk kommentator og ekskludert fra Partiet De Kristne
Narvik, 20.3.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 72 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015