climb 2125148 640

«Alene kan vi jo ikke endre noe», gjennomsnittsnordmannen. Bilde: Pixabay.com

Hvis du ikke lenger vil se hvordan vårt land ødelegges er det på tide å bli aktiv i en norsk frihetsbevegelse. Bare den organiserte viljen betyr makt, og sammen kan vi jage bort de herskende og innføre frihet igjen i vårt land.

Igjen og igjen hører vi fra pessimistiske medborgere at det ikke hjelper å kjempe mot sensur og undertrykkelse og at man bare må avfinne seg med tingenes tilstand. Men akkurat det er den falske veien som de herskende ønsker for videre å holde på makten.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

De siste årene har det i Norge vokst frem en reell nasjonalistisk bevegelse som har fått nok av «styrt tenkning» og propaganda fra de mektige. Innvandrings-kritiske, islam-kritiske, folkebevegelser, borgerinitiativer, patriotiske og nasjonalistiske organisasjoner og partier, samt alternative medier danner nå en stadig større og kritisk mot-offensiv mot det etablerte parlamentariske demokratiet. Hver eneste en kan gjøre noe for å kjempe mot «Politisk korrekthet/PK» og den nasjonalistiske motstanden har forskjellige facetter. Men grunnleggende forandringer kan kun lykkes i samarbeid med likesinnede:

Bli aktiv med FMI i kampen for ytringsfrihet og for et bedre Norge.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI