header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

pandemic 4933793 640

Pandemi. Bilde: Pixabay.com

Søndag morgen (15/3) ble det bestemt at Narvik kommune innfører samme strenge karantenebestemmelser som blant annet er innført for Tromsø kommune. Samtidig ber Narvik kommune Heimevernet om hjelp, der alle som kommer fra Sverige og nabokommunene, der alle skal stoppes og sjekkes.

Om disse tiltakene er for strenge eller ikke, så vil vi i hvert fall i ettertid få en fruktbar debatt. Jeg tipper at disse ungene i MDG (Miljøpartiet de gønne) jubler nå etter hvert som hele landet stenges ned, tomme gater og veier, stengte flyplasser og havner og et øde samfunn? Ja, det var jo dette som var deres drømmescenario med null oljeproduksjon og et samfunn på sparebluss ...

Det positive med det som nå skjer, det er ikke minst knyttet til klima-hysteriet og en helt ny dynamikk som ble skapt av koronautbruddet. Og våre politikeres fravær, naivitet, uansvarlighet og herjing med landet, ja det gir nå virkelig resultater ...

Jo, det er egentlig en ren krise vi har i hendene, ikke bare når det gjelder Korona, men kanskje enda mer fordi vi har en regjering og et storting bestående av broilerpolitikere uten skikkelig arbeids og livserfaring, som har latt humla suse, som turer fram med sine utopiske drømmerier, samt egosentriske planer om toppstillinger i EU og FN.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Norge og nordmenn går egentlig for lut og kaldt vann, og har gjort det lenge. Katastrofen som nå kommer, har ligget der på vent lenge. Dette har politikerne våre kunnet opprettholde så lenge de kunne skjule sannheten ved å pøse ut penger på fordummende underholdning som sport og annet vås, ja sirkus og brød til befolkningen. For å få oss til å tro at alt var såre vel i kongeriket.

Men nå begynner imidlertid hele greia å rakne, der vi trolig står overfor en skikkelig global resesjon og hestekur, der vårt storstilte oljefond som bare eksisterer på papiret, brått kan forsvinne ut i ingenting.

I så fall vil Norge plutselig stå på bar bakke uten noen ting, siden både gullbeholdningen og naturressursene er solgt for en slikk og ingenting til utlandet. Alt sammen fordi våre udugelige og ansvarsløse broilerpolitikere ville menge seg med fiffen i verden. Og for å spise kirsebær med de store gutta. En ren skandale og katastrofe som bør tas tak i og som må få skikkelige konsekvenser for de ansvarlige. Herunder politikere, medier, NGO`er samt særorganisasjoner og enkeltpersoner som bevisst har arbeidet for ødeleggelsen av Norge og det norske folk.

Norge er heller ikke selvforsynt med matvarer, men MDG og denne latterlige regjeringen vil likevel iverksette tiltak i Klimakur 2030, som skal legge ned norsk landbruk og som igjen vil føre til sultkatastrofe, når forsyninger fra utlandet stopper opp.

Å gå mot egen befolkning, samtidig som Erna Solberg og denne skammelige regjeringen slipper inn titusenvis av migranter, mot folket ønske, ja som feilaktig blir kalt asylsøkere, det burde da ikke bare ringe noen bjeller, men en haug med bjeller. Ja som også burde ljomet som kirkeklokker når denne pesten begynte å spre seg i Italia.

Og til Erna Solberg sier jeg bare, om det så var mitt siste ord; Lytt til det norske folk! Vi vil hverken ha kaos, katastrofe, korona eller de fremmede her! Hvor lenge skal jeg rope ut dette før det går inn hos deg?

Amund Garfors
Narvik, 4.4.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 80 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015