Mossad seal.svg wikimedia commonsEtterretningstjenesten Mossad. Bilde: Wikimedia Commons.

Her i Norge er vel Mossad mest kjent for Lillehammer-drapet i 1973, men de har drept flere enn andre etterretningstjenester til sammen og som oftest har det gått under medienes radar, er det kanskje antisemittisme å omtale dette.

Kidon, som Mossads drapsavdeling heter, dreper folk på de mest utspekulerte måter. Yassir Arafat og KGB-avhopperen Litvinenko ble drept av samme type radioaktiv isotop. Russere ble beskyldt for drapet på Litvinenko, men blånekter på det.

Pakistans president Zia ul-Hak ble drept ved å injisere gass i et fly, det forårsaket havari. En teknikk som kan forklare andre mystiske flyulykker. Mossad planla å drepe president Bush Sr. i 1991, men det ble stoppet.

Det er mange som mener at Mossad drepte John F. og Robert Kennedy også. Ved å true og tidvis drepe sterke politiske ledere har vi fått svake og korrupte politikere som tjener fremmede makter i stedet for sitt folk.

I 1981 begynte Mossad å sprenge bilbomber i Libanon, etter hvert tok de i bruk droner, hensikten var å provosere til gjengjeldelse for å rettferdiggjøre en invasjon. Tror du på den offisielle historien om 9-11?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Drap og attentater er en del av det jødiske DNA. Jeg kunne ramset opp en lang rekke politiske drap, men jeg vil skrive kort og enkelt, den som vil ha flere detaljer får søke hos andre kilder.

Vi må tusen år tilbake i tid for å finne noe lignende, nord i Persia ved Kaspihavet. Assassins of Alamut tilranet seg makt ved å snikmyrde dynamiske ledere blant korsfarere og muslimer, men lot svake og passive herskere overleve. Til slutt endte dette med at Alamut ble angrepet fra alle kanter og utradert.

Om noen begynner å mase etter dokumentasjon kan jeg anbefale boken "Rise and kill first" av Ronen Bergmann.

Olav Sæther
Kristiansund, 6.4.2020