header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

logo frpTidligere ble FMI-medlemmer ekskludert fra Frp og Høyre. Nå har denne praksisen gått videre til å gjelde SIAN-medlemmer (Stopp islamiseringen av Norge). Oddbjørn Jonstad kommenterer:

Utvalgsleder Alf Erik Andersen i FrP vil kaste ut SIAN-medlemmer og de som «sprer hatefulle ytringer» – ifølge ham selv. Han ba derfor fylkeslaget i Viken om å sette i gang en ekskluderingsprosess mot partiets ordførerkandidat på Nesodden, John Brungot. Leder Liv Gustavsen i Viken Frp bekrefter at de har satt i gang en eksklusjonsprosess mot Brungot.

Dersom nå også Frp underkaster seg islam, kan ingen lenger bestride hvem som utgjør den mektigste maktfaktoren i Norge, eller hvem som om noen år skal overta den fulle makten i det Nye Norge.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Den dagen alle politiske partier og statlige organer har underkastet seg islam vil den videre islamiseringen gå på skinner. Norges inntreden i det utvidede Midtøsten bli fra da av en ren plankekjøring. Er det virkelig dette Frp ønsker?

Hvor ironisk da at et parti som i utgangspunktet ble dannet som en reaksjon mot statlig overstyring og overformynderi skulle ende sine dager som et parti som frivillig underkastet seg en gjennompolitisert religion der skillet mellom religion og politikk og sivilsamfunn og stat er utvisket.

Hvor ironisk blir det dersom et antiautoritært parti frivillig påtok seg rollen som fødselshjelper til etableringen av et shariastyrt kontrollsamfunn som får den gamle norske formynderstaten til å blekne i sammenlikning.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 20.4.2020


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 930 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015