ragnarok article topimage Johannes gehrts

Ragnarok av Johannes Gehrts.

Fram gjennom tidene har menneska trudd på alt muleg som til dømes tussar og troll, gudar og djevlar. I moderne tid har vi også fått klimahysteriet rundt den svenske tenåringsjenta Greta Thunberg. Ho er visst diagnostisert med tre sjukdommar. Autisme, OSD (tvangslidelse) og selektiv mutisme. Når ho ikkje er frisk hadde det vore best om ho var heime og gjekk på skulen i fred og ro, men i staden har ho blitt klimahysterikarane si kjeledegge – og dei samanliknar henne jamvel med Jesus og Martin Luther King.

Klimahysteriet kan samanliknast med religiøse sekter som Jehovas Vitner. Dei har fortalt oss fleire gongar at dommedag er nært føreståande utan at vi har merka noko gale. Truleg vil fleire menneske døy av bl.a. overbefolkning, fattigdom og svolt i fråvær av økonomisk utvikling når den oljesmurde økonomien fell vekk – enn dei som vil døy av klimaendringar.

Etter dommedagstalen til Greta Thunberg i september 2019 i høve FNs klimakonferanse i New York hadde TV-kommentatoren i Fox Michael Knowles denne treffande kommentaren: «Den klimahysteriske rørsla handlar ikkje om vitenskap. Om den gjorde det ville den vore leia av forskarar, ikkje av politikarar og ei mentalt sjuk svensk jente – som blir utnytta av sine kyniske foreldre og den internasjonale venstresida».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Klimaguruen Greta Thunberg lot seg avbilde saman med familien i ei t-skjorte der det sto «Anti-Fascist-All-Stars». Dette er ein militant valdeleg organisasjon på ytre venstre fløya med eit internasjonalt nettverk. Veit ikkje familien kven dei støttar? Denne gruppa er kjende for å nå sine mål gjennom hærverk og valdelege handlingar mot meiningsmotstandarar når dei mobiliserer i gatene, og dei er særleg ute etter å kneble ytringsfridommen til alminnelege folk som ønsker ein strengare innvandringspolitikk.

Gretas heimland Sverige vil nok gå langt fortare under av rå kriminalitet, kaos og eit samanbrot i økonomien som følgje av ein uvettig og diktatorisk innvandringspolitikk enn av klimaendringar. Dersom klimaendringar fører til katastrofetilstandar i framtida vil land med ei etnisk homogen folkegruppe stå langt sterkare rusta til å kome gjennom krisa, enn land som består av eit samansurium av ulike folkegrupper med eit langt svakare samhald – der muslimar er dei mest destruktive.

Den største faren for Vesten er at muslimar allereie har fått for store bruhovud i våre land så kimen til etniske, religiøse og økonomiske konfliktar allereie er lagt – og då er også vår innsats mot eventuelle klimaendringar tapt.

Magnar A. Bakke
Eid