header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

underutviklingshjelp

U-hjelp er underutviklingshjelp!

Denne meldingen er igjen et slag i ansiktet på alle naive mennesker som tror de forbedrer verden og som mener at u-hjelp fortsatt skal fungere som en hageslange og er medisinen som hjelper nøden i Afrika: En studie fra verdensbanken viser at en betraktelig stor del av u-hjelpen som de overfører blir overført fra korrupte ledere til sveitsiske bankkontoer.

Avisen Neue Zürcher Zeitung (NZZ) skriver at makthavere i Afrika bygger opp sin egen rikdom med penger overført fra USA, Tyskland og nordiske land: «De betalte økonomiske hjelpemidlene via Verdensbanken...lander i lommene til eliten i mottagerlandene.» Vanlig praksis var ifølge NZZ «når store pengebeløp ble overført, ble omgående deler av dette overført direkte på bankkontoer i skatteparadis».

Denne avslørende studien konkluderer gir grunn til intern bekymring, men ikke nok med det: Rapporten er den egentlige grunnen for at Verdensbankens sjefsøkonom Penny Goldberg som først ble ansatt i begynnelsen av 2019 fikk sparken på dagen

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Britiske «The Economist» henviser til rapporten med tittelen "Elite Capture of Foreign Aid", utarbeidet av tre interne forskere på spørsmålene hvorfor kontrollen ikke var og har blitt bedre, kunne Penny Goldberg ikke gi noen plausible svar på. Hun var direkte ansvarlig for å avdekke korrupsjonen og unnlot å gjøre noe med problemet, bevisst eller ubevisst.

Derfor kom ikke «betydelige summer» av internasjonal u-hjelp til de hjelpetrengende, men til de allerede rike i underutviklingslandene. Denne eliten bestående av politikere, militære og økonomer er gjennom generasjoner kjent for korrupsjon.

Dette er ikke overraskende, med referanse til de legendariske sveitsiske kontoene: Studien viser at i 22 mottagerland ble gjennomsnittlig 7,5 % av totaloverføringene underslått.

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen mot Innvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 402 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015