disqus

Systemet sletter kommentarer som ikke er politisk korrekte.

Flere ganger har FMI opplevd at kommentarer som blir skrevet til de forskjellige artiklene som publiseres på vår nettside, bli slettet. Siste gang dette skjedde var fredag 30. mai. Kommentaren var skrevet til artikkelen "Avslørt! Vestlig u-hjelp blir overført til sveitsiske kontoer" og lyder som følger (bildet): "Å hete Penny Goldberg og være leder av Verdensbanken kunne neppe vært diktet opp."

FMI bruker Disqus, som er en verdensomspennende hostingtjeneste for bloggkommentarer for nettsteder og online fellesskap som bruker en nettverksplattform. De fleste nettsider der det er mulig å skrive kommentarer, bruker Disqus. Disqus er grunnlagt oktober 2007 og har hovedkvarter i San Francisco, California, USA av Daniel Ha og Jason Yan. Daniel Ha er administrerende direktør for Disqus.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Disqus har en moderorganisasjon som heter Zeta Global. Zeta Global ble grunnlagt i januar 2007 i New York av David A. Steinberg og John Sculley.

Nettredaksjonen