wagner plass

Agenda: Europeisk kultur skal utslettes av venstresiden.

Når man tror at det daglige vanvidd har nådd alle grenser, tar man feil. I Leipzig, Tyskland vil et borger-initiativ omdøpe Richard Wagner Plass til «Refugees Welcome Platz».

Dette er ikke en aprilspøk for meldingen kommer to måneder for sent: Nasjonalstat-hatere ser i den anerkjente og respekterte komponisten Richard Wagner en «høyreekstremist» og vil «sette et tegn» mot «ekstremisme». Den offentlige æren til et tysk musikalsk geni av verdensformat skal fjernes og erstattes av et slagord fra globalistene. I denne kulturkampen blir ikke en stein liggende på den andre før de siste minnesmerkene og tradisjonene fra historien er utslettet. Dette er et venstreekstremistisk syrebad.

Med sine innholdsløse floskler om «velkommen-kultur» og «Refugees Welcome» vil de omdøpe en sentral plass i Leipzig «for å sette et tegn for en verden uten grenser og toleranse», dette melder Leipziger Volkszeitung.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

FNs migrasjonspakt GCM, organisert misbruk av Grunnloven og asylrett gjennom masseimport av kulturfremmede og selv-inisiering av at tyske byer er «sikre havner». Alt dette er ikke godt nok for flyktninglobbyen, som de siste månedene grunnet – Korona-krisen – ikke har fått fullt fokus på å propagandere for alle de «sårbare barna» og sine åpne grenser-politikk.

Derfor skal det nå fra statlig side gjennom gjenkjennelige symboler og handlinger, stats-doktrinen om det kompromissløse globale samfunn i kampen mot nasjonalisme og høyresiden.

Medlemskap kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Selv-kastreringen av tysk kultur og historie kjenner ingen grenser og vi anbefaler i disse hysteriske korona-tider å gjennomføre personlighetstester istedenfor korona-tester. Fasen med latterlighet har kommet til sin ende, nå blir det samfunns-farlig.

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring