vold usa

71% av USAs befolkning støtter Trump at National Guard nå må settes inn for å stoppe den kriminelle venstresiden.

Brannstiftelse, plyndring, grov vold og drap utført av venstresiden i USA blir av hjemlig venstreekstremistiske systemmedia definert som «fredelige protester».

Barbarisk vold og kriminell vandalisering i USA blir omformulert til noble protester gjennomført av en s.k. «borgerrettsbevegelse». Dette er en form for nyhets-forvrengning av systemmedia fremst representert av regjeringen og stortingets propagandasentral, NRK og de statsfinansierte avisene VG, Aftenposten, Dagbladet o.a. som nesten mangler sidestykke i norsk pressehistorie.

Minst fire døde, også svarte, derunder en svart politimann, skadeverk som beløper seg i mange-milliardklassen, plyndrede og nedbrente forretninger, brennende biler, vold mot uskyldige og koordinerte angrep på representanter for staten, les politiet: Hva som nå skjer i USA har ikke noe med «raseuroligheter» å gjøre. Dette er velorganiserte nettverk av venstreekstremister, svarte kriminelle og AFA som blir støttet av venstresidens Think-Tanks og forskjellige NGOs. Økonomisk støtte kommer også fra den beryktede kriminelle George Soros. Paradoksalt har denne kriminelle aktiviteten ikke bare det kapitalistiske system som mål, men også mot deres hatobjekt nummer én, president Donald Trump.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Bakgrunnen for de første spontane opptøyene var den avdøde kriminelle George Floyd hvor flere viste sin solidaritet med i Minneapolis siste uke. De fleste av disse har nå trukket seg tilbake, også på bakgrunn av appellen fra den avdødes bror. Det store flertallet av de svarte som nå bedriver aktiv kriminalitet er en blanding av anarki-orgie og korona-lockdown-frustrasjon, terminologien til systemmedia er «protester». Slagordet "Black Lives matter" er i denne voldsorgien blitt konvertert til ren selvironi.

De svarte er de nyttige idiotene for venstresidens og AFAs geriljakrig.

Medlemskap kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

De få fredelige opprinnelige demonstrantene blir nå instrumentalisert fra venstresiden i USA som ikke kan komme over at de tapte valget i 2016, med det resultat at USA nå blir mer uavhengig og at en patriotisk realpolitikk nå føres av presidenten. Demokratene lar nå den kriminelle organisasjonen AFA kanalisere den påståtte kampen for de svarte. Demokratiske politikere og deres medialobby, bl.a. CNN erklærer «rasisme» som årsak til urolighetene og danner en perfid forbindelse til George Floyds død. Den primitive gatevolden som hersker blir stilisert som en nødvendig revolusjon, en sivil ulydighet mot en angivelig tyrann i det hvite hus.

Denne strategien passer hjemlig systemmedia som hånd i hanske og de bedriver rå løgn-journalistikk når de definerer drap, vold, brannstiftelse, lynsjing og blank ødeleggelseslyst som en mot-bevegelse mot Donald Trump.

Konklusjonen på denne bevisste løgn-propagandaen er: Venstre-ekstremister og terrorister er «fredelige aktivister som demonstrerer». Systemmedia lyver! Ikke tro et ord!

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring