soros eurokrater

"I’m basically there to make money. I cannot and do not look at the social consequences of what I do."George Soros, CBS 60 Minutes Interview 20.12.1998.

"Dette er det viktigste prosjektet i mitt liv", US-milliardær George Soros på årets toppmøte i Davos. Soros vil bygge et nytt nettverk for å spre sin multi-kulti-ideologi over hele verden. Med en milliard dollar vil han bygge et nytt nettverk av universiteter og høyskoler spredt over hele verden for å fremme sin multi-kulti-ideologi.

Om et par måneder skal det siste og største prosjektet "Open Society Network“, OSUN starte. Nettverket skal hjelpe studenter til å bli en del av en internasjonal bevegelse som også skal hjelpe "flyktninger", fengselsinnsatte og sigøynere med å få en utdannelse.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Soros sier om sine nye ideologiske utdannelses-anstalter: "Når man ser på klimakrisen og uroligheter rundt om i verden er det ingen overdrivelse å si at 2020 og de kommende årene ikke bare vil bestemme over Trump og Xi (Kina), men hele verden."

Målet hans i disse urolige tidene er å oppdra unge mennesker til å godta og forstå et åpent samfunn for å møte "klimavandel-løgnere" og autoritære regimer. Etter at hans beryktede "Open Society Foundations" har skaffet et effektivt middel til å fordre og stimulere til menneskesmugling skal han nå forme den yngre generasjonen, og det i hele verden.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Edderkoppen i dette nye nettet, OSUN er det allerede eksisterende Central European University (CEU) som organiserer flere Soros-universiteter. Orbans Ungarn forbød og stengte universitetet hans i 2019. Begrunnelsen var at universitetet i Budapest representerte en fare for landet og folkets sikkerhet. Han ble da tvunget til flytte virksomheten til Østerrikes hovedstad Wien.

En ting er helt klart: Hvis Soros sine indoktrineringsanstalter ikke møter nasjonal motstand vil han også etablere seg i Skandinavia, og med globalist-regjeringene som styrer her oppe i nord ligger nå veien åpen.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI