header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

atomkrig

Hva var det egentlige målet med unntaksloven? Ingen vet det.

Spekulasjoner og spådommer for fremtiden er sjelden en bra rådgiver for samfunnsutviklingen og praktisk politikk, også når man som s.k. «folkevalgt», eller bedre «utvalgt» skal tenke fremover og ikke slik som katastrofe-regimet til Erna fungerer: Komme hesblesende etter og treffe beslutninger når det er for sent og totalt overflødig.

I «Corona-krisen» har Solberg, Høie, Mæland og de andre EU-styrte gestaltene latt seg føre bak lyset og manøvrert seg inn i en blindvei som det er vanskelig å komme ut fra. Fra dubiøse virologer, WHO, EU, Bill Gates, lystløgnere i systemmedia og studier hvor det kan stilles et spørsmålstegn om graden av seriøsitet og fakta.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Men nå er jo parlamentariske politikere og statsbyråkrater fra naturens side utvalgte, egosentriske og «kan-og-vet-alt» mennesker. De vil aldri i livet innrømme at de alle sammen, stortinget inkludert, har truffet de falske beslutningene hva gjelder konsekvensene av Covid-19 viruset / Kina-viruset for befolkningens helse og helbred.

Hvis de innrømte noen som helst feil kunne man stille de til ansvar for en redusert livskvalitet, et næringsliv på knærne, et spaltet samfunn og tvangs-internering gjennom en lite gjennomtenkt unntakslov. For at stats-indoktrinerte Ola Dunk videre skal tror på alt han blir fortalt, har regjeringen besluttet en langsom gjenåpning av Norge og forklarer dette med begreper som «pandemi», «kan», «kunne», «mulighetene», «formodentlig», «fare» og «hverdag».

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Vi beveger oss i retning av et stadig totalovervåket samfunn prisgitt det parlamentariske demokratiet/diktaturet hvor begrepet angst er motoren for alle beslutninger. Den neste krisen kommer sikkert som amen i kirken og nå er alt grundig testet og gjennomprøvd for den neste internerings-perioden. Man kan jo heller ikke utelukke at det bryter ut en atomkrig, og da skal vi underdanige profylaktisk være forberedt på å bli drevet i bunkersen, stikkord; angst.

Hva var det egentlige målet med unntaksloven? Ingen vet det.

Kan vi reise på ferie til Sverige, Spania eller Russland, eller vil det først skje når det ikke finnes flere infiserte. Da sier vi god natt! Det vil aldri passere. Viruser sameksisterer med oss mennesker, akkurat slik som Covid-19 og influensa-viruset. Det vil ikke forsvinne, vaksiner eller ikke vaksiner.

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 251 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015