utpressing tyrkiaTyrkia er konkurs: Ett kilo tomater koster 90-100, og de er en av verdens største tomatprodusenter.

Galskapen fortsetter: EU fortsetter med ett av sine favorittprosjekter, nemlig å dele ut andres penger, Norge inkludert, og vil nå betale 485 millioner euro til diktatoren i Tyrkia. Dette kommer i tillegg til de 6 milliarder euro som de allerede har forpliktet seg til å utbetale, av disse er 3,2 milliarder allerede overført. Muslimen Erdogan skal da forplikte seg til å hindre en masseflukt til Hellas.

Den tyrkiske regjeringen har de siste månedene forlangt mer enn disse 6 milliardene og realiserte truslene i januar, februar og mars ved å transportere titusenvis av kulturfremmede mot den greske grensen. EU-parlamentet og rådet til medlemslandene må derved omdisponere sitt eget budsjett for 2020, samt at endringene må formelt vedtas.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Løsepengene som EU nå er tvunget til å betale er ikke nok, da ytterligere overføringer må og skal implementeres i budsjettet for 2021, hvilket også må vedtas i år. Hvor mange milliarder det blir vet ingen, men 7 milliarder euro vil ikke rekke i løsepenger.

Jordan og Libanon vil også nyte godt av de vellykkede utpressingsforsøkene fra Tyrkia: I tillegg for de allerede 214 millioner euro som de har fått i år, vil de nå få 100 millioner til.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Regnestykket er enkelt: Bare i 2020 vil EU betale ufattelige 6,8 milliarder euro i løsepenger, det er over 70 MILLIARDER NORSKE KRONER!

Man må spørre seg fra hvor EU tar disse pengene fra, eller blir en ny pengepressemaskin fra Kina testet?

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring