putin

«Vi vil ikke tolerere og godta en forakt for vår kultur!»

«Lev i Russland som russerne!»

«Hver eneste minoritet, likegyldig hvor de kommer fra skal, hvis de skal bo i Russland, vil arbeide og spise her må snakke russisk og respektere våre lover.»

«Hvis de foretrekker sharia og vil leve som muslimer, råder vi de til å reise dit hvor dette er statens fundament.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

«Russland behøver ingen islamsk minoritet. De, minoriteten (muslimene) trenger Russland, og vi vil ikke gi de noen privilegier eller endre våre lover for å imøtekomme deres ønsker, vi er likegyldige hvis de skriker høyt om ‘diskriminering’.»

Anmerkning: Men ikke her i Norge, her får muslimer spesialbehandling og nå har vi til og med en kulturminister som er muslim og pakistaner. Repatrier hele banden!

«Vi vil ikke tolerere og godta en forakt for vår kultur.»

«Vi må og skal lære av selvmordene som USA, Storbritannia, Nederland, Tyskland og Frankrike begår mot sine hjemland. Det må vi hvis vi skal overleve som nasjon. Muslimene er i ferd med å erobre disse landene.»

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

«Den russiske tradisjonen og vår måte å leve på kan man ikke sammenligne med muslimenes kulturmangler, eller deres primitive oppfatning av Sharialoven.»

«Hvis vi skal utrede og bestemme nye lover og forordninger skal interessen til den russiske nasjonen og vår kultur ha prioritet. Faktum er at muslimer ikke er en russisk minoritet.»

Politikerne i den russiske Dumaen ga den populære russiske presidenten Wladimir Putin en fem minutters stående ovasjon!

Nils A. Pettersen
Oslo, 20.6.2020