fns sikkerhetsraad printscreen fn sambandet

FNs sikkerhetsråd. Printscreen FN-Sambandet.

Åpent brev til Ine Marie Eriksen Søreide og Erna Solberg.

Jeg ser at norske myndigheter er på jakt etter sete i Sikkerhetsrådet, og Eriksen Søreide sier kampen om setene er hardere enn noen gang.

Men hva vil dere i dette FN-rådet å gjøre? Burde dere ikke først vise at dere kan styre Norge til beste for landet og Norges to folk? Dere stikker nesene bort i alt, overalt i verden. Det er bare komisk å oppleve hvor opptatte de er til å vise dere frem i verden. Der dere kommer inn er det bare på grunn av pengene, og utlandet vet at det er bare å logre litt falskt for norske politikere så åpner lokket seg på statskassen automatisk.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Dere bruker penger ukritisk, men bryr dere ikke med å spørre folket, nordmenn og samer, om å grave dypt i pengebingen, enten det nå er til Bill Gates eller Clinton-familiens private luksus! I asyl- og innvandringsomsorgen har dere ingen grenser for frekkhet og gavmildhet!

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Jekk ned deres ambisjoner om å være verdensledere på alle områder. Det landet dere har tatt dere rett til å styre går på dunken for full musikk, men deres orkester spiller videre i vei!

Å være nesevis har aldri vært en god egenskap, spesielt ikke for politikere!

Norvald Aasen
Askvoll, 22.6.2020