header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

gangfelt

Er svart asfalt rasisme?

Korona-panikken gir også gode nyheter: Dette året blir den perverse CSD (Christopher Street Day) ikke gjennomført. For å sette et tegn at «diversitet er en berikelse» vil ko-ko-rød-grønne ha fotgjengerfelt i regnbuefarger.

Forslaget er ikke spesielt originalt, men er en kopi fra andre europeiske byer hvor venstresidens verdens-forbedrere styrer den lokalpolitiske agenda. Beryktet er Utrecht i Nederland og Islands hovedstad Reykjavik hvor det allerede eksisterer malte regnbuefaner. Dette skal visstnok stå som et «symbol for toleranse, fred og generell aksept overfor forskjellige livsformer», men er direkte trafikkfarlig for myke trafikanter og bilførere når mørket kommer sigende.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Er svart asfalt «rasisme»?
Hvitmalte fotgjengerfelt er ikke et tegn for hvit makt/White Supremacy og svart asfalt henviser heller ikke til rasisme. Disse fargekontrastene sikrer trafikksikkerheten og ingen ting annet. Men det er jo en kjensgjerning at realpolitikk og rød-grønn ideologi er sammenlignbart med ild og vann. Istedenfor å komme med sinnsyke innfall, som her fra Stuttgart, kunne man kanskje heller bekymret seg for millioner av arbeidsledige, hvite fattige uten bopel og fremmedkulturell kriminalitet, men det passer ikke inn i drømmeverdenen til disse naive og enkle sjelene.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

WhiteLivesMatter!
Egentlig hadde vi forventet at rasistene i BLM (black lives matter) kom på denne ideen:
Nå skal man bare gå på de hvite stripene, for hvis man går på svart asfalt er dette et tegn på rasisme og dette lider de svarte under.

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 83 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015