gangfelt

Er svart asfalt rasisme?

Korona-panikken gir også gode nyheter: Dette året blir den perverse CSD (Christopher Street Day) ikke gjennomført. For å sette et tegn at «diversitet er en berikelse» vil ko-ko-rød-grønne ha fotgjengerfelt i regnbuefarger.

Forslaget er ikke spesielt originalt, men er en kopi fra andre europeiske byer hvor venstresidens verdens-forbedrere styrer den lokalpolitiske agenda. Beryktet er Utrecht i Nederland og Islands hovedstad Reykjavik hvor det allerede eksisterer malte regnbuefaner. Dette skal visstnok stå som et «symbol for toleranse, fred og generell aksept overfor forskjellige livsformer», men er direkte trafikkfarlig for myke trafikanter og bilførere når mørket kommer sigende.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Er svart asfalt «rasisme»?
Hvitmalte fotgjengerfelt er ikke et tegn for hvit makt/White Supremacy og svart asfalt henviser heller ikke til rasisme. Disse fargekontrastene sikrer trafikksikkerheten og ingen ting annet. Men det er jo en kjensgjerning at realpolitikk og rød-grønn ideologi er sammenlignbart med ild og vann. Istedenfor å komme med sinnsyke innfall, som her fra Stuttgart, kunne man kanskje heller bekymret seg for millioner av arbeidsledige, hvite fattige uten bopel og fremmedkulturell kriminalitet, men det passer ikke inn i drømmeverdenen til disse naive og enkle sjelene.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

WhiteLivesMatter!
Egentlig hadde vi forventet at rasistene i BLM (black lives matter) kom på denne ideen:
Nå skal man bare gå på de hvite stripene, for hvis man går på svart asfalt er dette et tegn på rasisme og dette lider de svarte under.

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring