header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

nordmenn niqab

I følge forskning.no er nordmenn mest kritisk til niqab og burka. Printscreen forskning.no

Åpent brev til Nettavisen.

Det er sjelden jeg stopper ved Nettavisen, men den 17. juni, så jeg tilfeldigvis oppslaget om at 500 000 nordmenn er åpne for nikab i politiet. Her er det nok helst trolig at Nettavisens rikholdige stab er bundet til systemmedia sitt fake news-opplegg.

Jeg tror rett og slett ikke at en halv million nordmenn ønsker niqab eller hijab i politiet eller andre steder. Jeg tror dette er ren løgn fra Nettavisen, slik vi ser fra den øvrige politisk korrekte systemmedia. Men muslimer i Norge kan vel ønske seg noen slik påkledning, vel støttet av deres hjemlige velgjørere?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

For noen år siden kom det ut en bok som var skrevet av en muslim, der het det at "nordmenn er Satans sønner". Dette skulle bevise klart nok at utlendinger og innvandrere ikke er nordmenn.

Dessuten kan jeg fortelle at nordmenn er en etnisk betegnelse på et folk, nemlig nordmenn. Dette er historisk fakta uansett om mediafolk/journalister eller andre innen maktadelen vil legge energi i å utviske et gammelt folkeferd som har bebodd og bygget dette landet gjennom mange tusen år. Det vil alltid være noen igjen av oss som er glade i landet vårt! Kongelig drahjelp ved å hevde at "nordmenn" har innvandret fra Afghanistan, Pakistan, Somalia osv. hjelper lite overfor historiens sannhet! Men historieforfalskning er tydeligvis en yndet sport innen norsk venstrevridd mediaadel?

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Jeg husker en historie fra Florø etter 2. verdenskrig der det blir gjort skille mellom de som hadde støttet naziokkupasjonen/tyskerinnvandringen og de som var gode nordmenn. De som hadde støttet innvandringen/okkupasjonen ble ikke benevnt som nordmenn, men her ble det uttrykt nazister på ene siden og nordmenn på den andre. Jeg føler at historien gjentar seg. De som ønsker at fremmede skal overta landet trenger vi heller ikke nå kalle nordmenn.

Jeg vil også nevne at når jeg ser den uendelige listen med ansatte i Nettavisen så forundrer det meg at noen kan hevde at landet mangler arbeidskraft. Tenk om mesteparten av de ansatte i Nettavisen og andre innen systemmedia kunne gjøre et eller annet arbeid i samfunnet? Det er jo også på denne tiden at det er behov for bærplukkere rundt om på norske gårder. Innen media burde det vel være noen som kunne være kvalifiserte som bærplukkere, så en slapp å hente slike fra den fjerne Østen?

Norvald Aasen
Askvoll, 8.7.2020


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 4160 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015