gapestokk

Mener du noe annet enn det som er opplest og vedtatt av systemet, blir man raskt satt i den offentlige gapestokk. Bilde: Pixabay.com

Mange "kjente" personer venter til det siste før de kritiserer den oppleste og vedtatte politikken som innvandring o.a. Oddbjørn Jonstad skriver litt om dette.

Jahn Otto Johansen m.fl. ventet til de var pensjonert med å si noe som var politisk ukorrekt, mens andre som Steiner Lem ventet til han ikke lenger hadde noe å tape. Hvilket bekrefter følgende; i Vesten har det utviklet seg en fryktkultur hvor mange ikke våger å si sin mening dersom den går på tvers av det vedtatte, selv om denne meningen ville blitt oppfattet som helt selvfølgelig og ukontroversiell for noen tiår siden.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Når var det egentlig at ordet "muslimhat" fikk et slikt gjennomslag i media og blant politikere? Tror ikke vi kan huske at det ble brukt i særlig grad før den mislykkede terrorhandlingen mot moskeen i Bærum. Som på et felles signal ble ordet innlemmet i det offentlige vokabular over det ganske land. Skulle vært snodig å vite forløpet; ble det avgjort i møterom eller spredt mellom nettverkene via e-poster? Uansett virker det koordinert. Nye ord og språklige endringer som kan tjene globalismens sak venter bare på første og beste anledning til å tas opp i det gode selskap.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 10.7.2020