header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

fb sensurpoliti

Kritikk mot FB kan bety en slettet konto.

Mark Zuckerberg sitt nye kontroll- og sensurorgan, «Oversight Board», har tett kontakt med det radikale islamske Muslimbroderskapet. Spennende blir det iallfall om vi i FMI nå blir sperret fordi vi objektivt opplyser om hva som avspiller seg i monopolbedriften.

Bukken skal selv passe på havresekken
I en offentlig uttalelse fra Facebook (FB) har kontrollorganet totalt 20 medlemmer med et budsjett på over 130 millioner dollar og de skal være «fullstendig uavhengig fra FB» og deres beslutninger kan ikke overklages, såfremt de «ikke bryter med gjeldende retningslinjer», hvilket betyr FB egne retningslinjer.

Ytringsfrihetsforkjempere frykter nå, ikke ubegrunnet, en fortsatt islamofil sensurpolitikk fra FB hvor helt legitime og velbegrunnede poster blir slettet og kontoer sperret. Hat og voldsforherligelse fra radikale muslimer blir godtatt og «strider ikke mot FB sine egne retningslinjer».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Tydeligvis har ikke FB et problem med et medlem som sympatiserer med en organisasjon som blir offisielt definert som en terrororganisasjon av Russland, Wahabistene i Saudi-Arabia og islamske Bahrain.

Kritikk av de utvalgte medlemmene av sensur-organet «Oversight Boards» og spesielt muslimen Tawakkol Karmans blir besvart med 60 dagers sperring eller en komplett utestengelse fra FB. Konkret passerte dette med menneskerettsaktivisten og migrasjonskritikeren Rebecca Sommer. Man sitter igjen med det inntrykket at sharia snart overtar Zuckerbergs Social-Media sine egne retningslinjer, som om de i seg selv ikke er skremmende nok.

Solidaritet med ekstremistiske muslimer
I følge Middle East Media Research Institute (MEMRI) har muslimen Karman offentlig gitt sin støtte det Muslimske broderskapet. Dette islamske brorskapet er preget av en fundamental islamistisk trosretning, har nære forbindelser til sunnimuslimske organisasjoner som også pleier kontakt med terrornettverk.

Karman som ble fredsprisvinner i 2011 ble offisielt gratulert av det Muslimske broderskapet og er medlem av en underorganisasjon til organisasjonen.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Etter den «Arabiske våren» hvor militæret tok makten i Egypt, som inntil da var styrt av disse fundamental-muslimene erklærte Karman offentlig: «Det Muslimske brødreskapet og deres tilhengere fører en legendarisk kamp mot militærregjeringen. Med en legendarisk kamp fylt av blod og med den overbevisning at en revolusjon er den riktige veien». Med «revolusjon» mener hun en radikal islamisering av Egypt og dannelsen av et islamsk samfunn bygget på sharia.

Spennende blir det iallfall om vi i FMI nå blir sperret fordi vi objektivt opplyser om hva som avspiller seg i monopolbedriften.

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 601 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015